Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

HARIBO Danmarks samarbejdspartnere

Hos Haribo har vi valgt at koncentrere os om få, udvalgte sponsorater. Det vigtigste for Haribo, er at samarbejde med privat-personer eller organisationer, som har de samme grundlæggende værdier, for derigennem at få vores budskab ud til forbrugerne via aktivering og involvering. Haribos grundlæggende værdier handler i stor grad om familie, hygge, sjov, samvær og kvalitet. Derfor har vi valgt nedenstående sponsorater, hvor vi mener, at vi i samarbejde med sponsorudbyderen kan skabe aktiviteter, som handler om disse værdier, og hvor man kan se et naturligt link mellem Haribo og sponsoratet.

Læs mere om de enkelte sponsorater.

HARIBO CUP

Vi har gennem mere end 25 år støttet det lokale håndboldstævne, som opkaldt efter Haribo hedder ”Haribo Cup”. Det er vigtigt for os at støtte de lokale sportstiltag, og derfor har vi gennem alle årene holdt fast i ”Haribo Cup”.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland - et sommerland helt ude i skoven! Forlystelsesparken i det nordjyske råder i alt over 110 ha, hvoraf selve parken med forlystelser udgør ca. en fjerdedel - det svarer til intet mindre end 55 fodboldbaner! Der er god afstand til parkens naboer og derfor en helt autentisk skovtursstemning midt i mellem de høje, flotte træer.

Djurs Sommerland

Skandinaviens største sommerland byder på masser af store oplevelser for små og store legebørn – oplev rutschebaner i verdensklasse, det kæmpestore Vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser. Om du er voksen, midt i mellem eller lille, er der timevis af leg og hygge i den store grønne park midt på Djursland.

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.