Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

HARIBO Danmarks samarbejdspartnere

Hos Haribo har vi valgt at koncentrere os om få, udvalgte sponsorater. Det vigtigste for Haribo, er at samarbejde med privat-personer eller organisationer, som har de samme grundlæggende værdier, for derigennem at få vores budskab ud til forbrugerne via aktivering og involvering. Haribos grundlæggende værdier handler i stor grad om familie, hygge, sjov, samvær og kvalitet. Derfor har vi valgt nedenstående sponsorater, hvor vi mener, at vi i samarbejde med sponsorudbyderen kan skabe aktiviteter, som handler om disse værdier, og hvor man kan se et naturligt link mellem Haribo og sponsoratet.

Læs mere om de enkelte sponsorater.

HARIBO CUP

Vi har gennem mere end 25 år støttet det lokale håndboldstævne, som opkaldt efter Haribo hedder ”Haribo Cup”. Det er vigtigt for os at støtte de lokale sportstiltag, og derfor har vi gennem alle årene holdt fast i ”Haribo Cup”, da det er en sjov, aktiv og social måde at samle børn og unge i Faxe kommune og opland.

”Haribo Cup” bliver afholdt i løbet af foråret og i 2010 var det 25. gang, at Haribo var med som sponsor. Det er spillere i alderen 6-16 år og alle kampene bliver afholdt rundt omkring i Faxe kommune. Turneringen består af 110 hold fra 37 klubber, som kommer fra Sjælland, Lolland/Falster og København.

Hvert år er der omkring 1.300 deltagere inkl. spillere, trænere, holdledere mm. Ca. 1.000 overnatter på skoler i Faxe og Rønnede. Ud over selve turneringen, er der klart også et stor socialt aspekt i samværet i løbet af de dage turneringen foregår, og her er Haribo med til at forsøde tilværelsen. Haribos sponsorat er ligeledes med til at finansiere spilledragter og præmier.


Galleri


Andre samarbejdspartnere

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.