Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2007 – HARIBO GUDBAMSERNE fylder 85 år!

Til deres 85 års fødselsdag får GULDBAMSERNE en ny opskrift, et nyt posedesign - og et ensartet, glad smil. Som den sjette smagsvariant tilføjes "Æble" som supplement. Jubilæet kommunikeres ud med en sommerpromotion i hele Tyskland under mottoet: „GULBAMSERNE bliver mere frugtige!“.

2007 – Chamallows – De fineste marshmallows

I 2007 sker mærkeomstillingen af alle Dulcia-produkter til mærket HARIBO Chamallows, for at sikre en ensartethed på verdensplan inden for markedet for marshmallows

Firmaet Dulcia (lat. blød, sød) grundlægges i 1950 af Grégorius Nuyts i den belgiske by Deurne. I 1962 flytter virksomheden til Kontich, hvor firmagrundlæggerens fire børn viderefører forældrenes foretagende. Ti år senere udsletter en ødelæggende brand produktionsfaciliteterne. De bliver dog hurtigt genopbygget og udstyret med den tids nyeste fremstillingsteknik og de mest moderne maskiner.

For forbrugerne er der ikke store ændringer efter integrationen af Dulcia i HARIBOS firmagruppe i 1996. HARIBO står som garant for den traditionelt høje produktkvalitet af produkterne, som fremstilles i Belgien, og som siden 2007 kaldes HARIBO Chamallows. Kun certificerede leverandører bliver betroet opgaven med leverancer af råstoffer, og produktionsprocessen kontrolleres særdeles omhyggeligt.

Mærkevarenavnet HARIBO Chamallows står også fortsat for marshmallows-produkter af den fineste kvalitet!

FREMSTILLING

Fruchtgummi Herstellung

Sådan kommer Guldbamserne ned i posen!

mere om fremstillingen

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.