Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2009 – Et år med opture og nedture

SAFTGULDBAMSERNE ser dagens lys

SAFTGULDBAMSERNE er med en andel på 22 procent frugtsaft og deres bløde konsistens en berigelse af produktlinjen. De findes i smagsvarianterne æble, pære, hindbær, fersken, lime og solbær. I sommeren 2009 hædres produktet med prisen „HIT 2009“ af LEBENSMITTEL PRAXIS. Og andre udmærkelser følger:
„Den mest succesrige produktinnovation 2009“, fra tidsskriftet Lebensmittel Zeitung „Best of Vending“ (2009 og 2010), Convenience Shop „Bestseller 2009“, Oversigt for levnedsmiddelhandel „Topmærke 2010“, Lebensmittel Zeitung „Hit 2010“, LEBENSMITTEL PRAXIS

En yderligere bekræftelse af kvaliteten.

Paul Riegel dør i en alder af 83 år

Medejer Paul Riegel dør pludseligt og uventet i 2009. Paul Riegel, som sammen med sin bror Dr. Hans Riegel overtog faderens virksomhed efter krigen, var ansvarlig for produktion og teknik på HARIBO. Som erfaren opfinder udviklede han selv mange maskiner og iværksatte dem i sit eget fabriksværksted. En af hans mest berømte opfindelser er viklemaskinen til Rotella.

Paul Riegel var engageret i talrige sociale projekter og organisationer, både inden og uden for området omkring Bonn.

Med henblik på virksomhedens fremtid havde han allerede for flere år siden anbragt sine andele i Paul-Riegel-Holding, som videreføres af hans børn.

Dr. Hans Riegel optages i “Légion d’Honneur” (Æreslegionen)

Det franske udenrigsministerium optager Dr. Hans Riegel som „Chevalier“ i den såkaldte „Æreslegion“, en ære, som hidtil kun er tildelt ganske få udenlandske personer. Dekorationen „Æreslegion“ som i sin tid blev lanceret af Kejser Napoleon, er den højeste tildelte udmærkelse i Frankrig.

HARIBO Frankrig, med hovedsæde i Marseille, er fransk markedsleder på slikmarkedet og beskæftiger ca. 850 personer på lokationerne i Marseille, Uzès (Gard) og i museet „Musée du Bonbon“ (Uzès).

Dr. Hans Riegel tildeles „Det største gyldne hædersbevis i republikken Østrig"

Den 27. december 2009 hædrede den første stedfortrædende delstatsformand Hermann Schützenhöfer HARIBO-Chef Dr. Hans Riegel med den „Største Gyldne Ærespris i Republikken Østrig“, for årtiers engagement for og i Østrig.
 
HARIBO Østrig, med hovedsæde i Linz, producerer talrige søde lækkerier til Østrig, Schweiz og de østeuropæiske lande. Mange reklamespots med HARIBO-reklamepartner Thomas Gottschalk er optaget i det skønne Steiermark.
Synligt glad over denne udmærkelse: „Man kan tale om et elsket hjemland!“, sagde Dr. Hans Riegel under sin takketale.
Dr. Hans Riegel er direktør for HARIBO-virksomhedsgruppen med hovedsæde i Bonn. Mærket HARIBO blev indført på det østrigske marked i 1977 – i første omgang som en salgsorganisation. Efter at HARIBO i 1989 havde opkøbt firmaet Panuli Bonbon Ges.m.b.H. i Linz, begyndte man med en egenproduktion under navnet HARIBO LAKRITZEN Hans Riegel Betriebsgesellschaft mbH.
 
Dr. Hans Riegel opbygger målbevidst familievirksomheden HARIBO til en markedsleder på verdensplan inden for vingummi- og lakridssegmentet.

HARIBO bliver mobil

Som første slikfabrikant sætter HARIBO i 2009 en online App på App-Store. GULDBAMSE–App'en bliver ikke den eneste applikation fra HARIBO særligt længe, for ikke mindst grundet dennes store succes foranlediger HARIBO udviklingen og senere offentliggørelsen af endnu en egen App.

FREMSTILLING

Fruchtgummi Herstellung

Sådan kommer Guldbamserne ned i posen!

mere om fremstillingen

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.