Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2010 – Ind i det 21. århundrede for fuld gas!

HARIBO vender tilbage til motorsporten

Efter en årelang, succesfuld deltagelse i internationale motorløb i årene 1970 til 1994 vender HARIBO i 2010 sammen med Team Manthey tilbage på racerbanen. Begge nye Porsche 911 GT3 R og GT3 Cup udstyret med HARIBO-design imponerer med deres pilotteams, ikke blot ved 24-timers løbet på Nürnbergringen, men også ved VLN-langdistancemesterskabet (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring).

Lebensmittel Zeitung hædrer HARIBO med den „Gyldne Sukkertop 2010“!

En æresbevisning for fremragende fortjeneste Lebensmittel Zeitung tildeler med den „Gyldne Sukkertop 2010“ en udmærkelse for særligt enestående præstationer inden for ernæringsbranchen!

Den „Gyldne Sukkertop“ er en brancheudmærkelse, som tildeles årligt til virksomheder og personligheder i ernæringsbranchen. En jury med indflydelsesrige medlemmer vælger prisvinderen ud fra det følgende kriterium:

  • Udmærkelsen tildeles for en faglig eller personlig præstation, som har stor indflydelse med vedvarende virkning på den samlede udvikling af dette faglige område.

Modtagelsen af denne udmærkelse er for HARIBO en bekræftelse på virksomhedens enestående succeshistorie gennem årtier!

90 år med HARIBO

„HARIBO... Den er go'!“. Hvem kender ikke dette verdensberømte, velkendte reklameslogan? Den idag verdensomspændende virksomhed HARIBO bliver 90 år den 13. december 2010.

Her får du et tilbageblik på en familiedrevet traditionsvirksomhed med en enestående succeshistorie. Få mere at vide om den internationalt kulørte produktmangfoldighed, om en succesrig koncern med et legendarisk kundeforhold, og en fremragende produktkvalitet.

En ægte, unik virksomhedshistorie, der bestemt også lader vente på sig i det 21. århundrede med talrige overraskelser og nyheder!

FREMSTILLING

Fruchtgummi Herstellung

Sådan kommer Guldbamserne ned i posen!

mere om fremstillingen

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.