Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2012 – Nye veje til gavn for alle HARIBO-fans

Den nye HARIBO-app forener leg og glæde med nyttig merværdi i dagligdagen!

Om det er vejrudsigter, GULDBAMSE-leveringsservice, minderige fotos eller sjove spilleindslag, tilbyder HARIBO-guldbamsen alle disse funktioner i en enestående, gratis app ... Efter en succesrig start af HARIBO-app'en i maj 2012 på Apples iOS-system, findes denne underholdende app nu også siden februar 2013 til smartphones med Android-styresystem.

I fokus for app'en står alle tiders, elskede HARIBO-guldbamse (i form af en animeret 3D-karakter), som indtager rollen på den mobile enhed som en ven og rejsekammerat, der altid er i godt humør. Han har her en hel række fornøjelige og nyttige funktioner med i bagagen, som på legende vis vil muntre brugerens hverdag op.

Den nye HARIBO-app tilbyder funktionsomfanget af en fuldgyldig vejrapplikation. For at alle også kan regne med vejrudsigten, benytter HARIBO-app'en vejrdata fra MeteoGroup. De professionelle, app-erfarne vejr-fagfolk har med WeatherPro udviklet en af de mest succesfulde vejrapps på markedet.

HARIBO-guldbamsen indbyder også formelt som en sjov legekammerat til at man leger med ham! Han reagerer med adskillige animationer på berøringen af displayet. At opdage disse animationer lidt efter lidt vil give store og små HARIBO-elskere en masse sjov...

Hvad enten du er på ferie eller på farten med venner, er HARIBO-guldbamsen takket være Augmented Reality-teknologi altid klar til et sjovt snapshot! Find ganske enkelt en passende posering for guldbamserne, tilpas størrelse og position til det pågældende motiv, og tag billedet. Du får helt sikkert uforglemmelige, minderige fotos. 

Og sidst men ikke mindst: Den hurtigste og mest enkle GULDBAMSE-leveringsservice nogensinde!

HARIBO GULDBAMSER fås som bekendt i seks forskellige smagsvarianter (æble, ananas, hindbær, jordbær, citron, appelsin) og hver HARIBO-fan har sin helt egen yndligssmag. Denne yndlingssmag kan man nu ganske bekvemt få leveret til sin dør ved hjælp af den nye HARIBO-app - og tilmed til enhver tid og til ethvert sted i Europa! Lige meget hvor og hvornår man i fremtiden er lækkersulten efter sine yndlings-GULDBAMSER, er man med den nye HARIBO-app kun få klik fra en bekvem og ukompliceret GULDBAMSE-levering...

Den glædestrålende HARIBO-guldbamse spreder helt sikkert godt humør i hele familien!

90 år med HARIBO GULDBAMSER - 90 år med glæde og nydelse!

De verdensberømte GULDBAMSER har været i munden på alle i 90 år og fejrer stolt deres 90-års fødselsdag - synonymet for frugtgummi!

Og hvem kender ikke de legendariske HARIBO GULDBAMSER? De er elsket af generationer, og er blevet store med dem. Indtil idag har de givet små og store slikmunde gyldne øjeblikke af glæde og nydelse som søde følgesvende i hverdagen! HARIBO GULDBAMSERNE er slet ikke blevet gamle - de er nemme at "bide i" og også i det 21. århundrede den absolutte stræber på slikhylden - dynamisk unge, progressive og bamselækre går de en lovende fremtid i møde!

Præcis i tid til 90 års jubilæet for det berømte fødselsdagsbarn ærer HARIBO GULDBAMSERNE med en begrænset, opmærksomhedsskabende særudgave i 200 g og 300 g pakningerne. Ikke kun den aktuelle GULDBAMSE-pose, men også to af de mest berømte, nostalgiske forgængere fra 1959 og 1979 lover via deres opsigtsvækkende, historiske udseende sensationelle øjeblikke.

HARIBO åbner nyt fabriksudsalg i Neuss

Små og store HARIBO-fans kan glæde sig til et nyt HARIBO-fabriksudsalg i Neuss. Fra nu af findes der et fabriksudsalg på samtlige HARIBO-produktionslokationer i Tyskland!

Med en festlig event åbner Arndt Rüsges (direktør for HARIBO), Stephan Vollmer (MAOAM-fabriksleder i Neuss) og Frank Wolters (leder for erhvervsfremme i Neuss) det nyeste af de fem HARIBO-fabriksudsalg.

På 600 m² præsenteres bjørnestærk indkøbsunderholdning til unge og gamle: En Candybar til selvblanding af yndlingsslik (over 100 forskellige HARIBO-produkter), HARIBO-fanvarer samt det komplette HARIBO-sortiment, herunder mærket MAOAM – et udvalg på over 600 varer! Hver eneste HARIBO-fan vil helt sikkert finde hvad hjertet begærer i den afslappede atmosfære!

FREMSTILLING

Fruchtgummi Herstellung

Sådan kommer Guldbamserne ned i posen!

mere om fremstillingen

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.