Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!
01.04.2011

26 DLG-kultamitalia HARIBOlle ja MAOAMille!

DLG:n makeisten laatukilpailu 2011: Asiantuntijat vahvistavat toistamiseen 21 kpl HARIBO- ja 5 kpl MAOAM-tuotteen ensiluokkaisen laadun. 

Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaftin (DLG) elintarvikkeiden testilaboratorio palkitsi HARIBO ja MAOAM tuotteet korkeasta laadusta. Jokainen palkittu tuote joutui läpäisemään kattavan sensorisen analyysin ja pistokoetyyliset laboratoriokokeet.

Laatutesti koostuu sensorisesta testistä ja kemiallisten, mikrobiologisten tai fysikaalisten tutkimusten pistokokeesta. Makeisten luokassa tutkitaan myös esim. tuotteen puruominaisuudet ja pureskeluvaikutelma. Vähintään kolmen asiantuntijan ryhmä arvioi jokaisen tuotteen ennalta määrätyn tutkimuskaavan mukaan. Arvostelukriteereinä asiantuntijoilla ovat huolellinen ainesten valinta sekä niiden optimaalinen käsittely ja valmistus. Saavutettujen pisteiden mukaan tuotteet palkitaan DLG:n kulta-, hopea- tai pronssimitalilla.

HARIBO vahvistaa korkean laadun ja käsityöllisen osaamisen jo viitenä peräkkäisenä vuotena!

DLG on kehittänyt kansainvälisesti hyväksytyt arvosteluperusteet, jotka antavat sensoriselle tuotearvostelulle ajankohtaisiin tieteellisiin ja käytännöllisiin tietoihin perustuvat puitteet. DLG:n toimintatapa kuvaa ja arvostelee elintarvikkeet sekä vertaa tuloksia teknologisesti parhaimpaan saavutettavaan tuotelaatuun. DLG:n laatukriteerit täyttävät tuotteet palkitaan kultaisella, hopeisella tai pronssisella DLG-merkillä.

Vapaaehtoisessa laatutarkastuksessa HARIBO palkittiin hedelmäkarkki-, lakritsi- ja vaahtokarkkiluokkien eri tuoteryhmissä sekä purukumiluokassa 26 DLG-kultamitalilla ja kolmella DLG-hopeamitalilla. Viime vuonna markkinoille tuodut HARIBOn tuoteuutuudet MINI COLOR-RADO, INGWER-ZITRONE ja SOUR MANGO saavuttivat mahtavan pistemäärän ja palkittiin jo tänä vuonna DLG-kultamitalilla!

HARIBOn 21 DLG-kultamitalia: HARIBO COLOR-RADO, HARIBO BERRIES, HARIBO Fruity Bussi, HARIBO GOLDBÄREN, HARIBO HAPPY CHERRIES, HARIBO Happy Cola, HARIBO INGWER-ZITRONE, HARIBO KINDER SCHNULLER, HARIBO KONFEKT, HARIBO LAKRITZ SCHNECKEN, HARIBO MINI COLOR-RADO, HARIBO PHANTASIA, HARIBO PICO BALLA, HARIBO PRIMAVERA ERDBEEREN, HARIBO SAFT-GOLDBÄREN, HARIBO SALINO, HARIBO SOUR MANGO, HARIBO STAFETTEN, HARIBO TROPIFRUTTI, HARIBO VAMPIRE, HARIBO WEINLAND

MAOAMIN 5 DLG-kultamitalia: MAOAM CHEWTWO, MAOAM FRUITY STIXX, MAOAM KRACHER, MAOAM MAO MIX ja MAOAM Würfel 5er

HARIBON 3 DLG-hopeamitalia: HARIBO Jogi Bussi, HARIBO LAKRITZ PARADE ja HARIBO MONETAS

Palkinnot ovat ensiluokkainen vahvistus HARIBOlle ja MAOAMille, että tuotteiden laatu on ylläpidetty ja se on palittu viiden vuoden ajan. Vuosittainen DLG:n testilaboratorion suorittama laatukilpailu on yksi tiukimmista ja puolueettomista alan testeistä sen huippuluokan asiantuntijoiden ja testimetodien vuoksi.

HARIBO ja MAOAM takaavat myös tulevaisuudessa virheettömät makeiset täyttääkseen edelleen nämä korkeimmat laatuvaatimukset.


Gallery


Viimeisimmät uutiset

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.