Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2007 – 85 vuotta HARIBO GOLDBÄREN-nallekarkkeja!

85. syntymäpäivänsä kunniaksi GOLDBÄREN-nallekarkit saavat uuden reseptin, uuden muotoilun pusseihin ja iloisen hymyn. Omenanmaku tulee mukaan kuudentena makuna. Tätä juhlistetaan koko Saksan kattavassa kesätapahtumassa teemalla: nallekarkkeihin tulee enemmän hedelmänmakua.

2007 – Chamallows - maukkaita vaahtokarkkeja

Vuoden 2007 puolivälissä kaikki Dulcia-tuotteet muutetaan tuotemerkiksi HARIBO Chamallows, jotta vaahtokarkeilla on yhtenäinen tuotemerkki ympäri maailman.

Grégorius Nuyts perusti Dulcian (lat. pehmeä, makea) Deurnessä Belgiassa vuonna 1950. 1962 yritys muuttaa Kontichiin, missä yrityksen perustajan neljä lasta jatkavat vanhempiensa yrityksen toimintaa. Tuotantotilat tuhoutuvat tulipalossa kymmenen vuotta myöhemmin. Ne rakennetaan uudelleen niin pian kuin mahdollista, ja ne varustetaan kaikkein uudemmalla tuotantotekniikalla ja moderneille koneilla.

Kuluttajien kannalta juuri mikään ei muutu, kun Dulcia yhdistettiin HARIBO-yritysryhmään vuonna 1996. HARIBO on takuuna näiden Belgiassa valmistettujen ja vuodesta 2007 HARIBO Chamallows-vaahtokarkeiksi nimitettyjen tuotteiden perinteisesti korkeasta laadusta. Vain sertifioidut hankkijat saavat raaka-ainetilauksia ja tuotantoprosessia tarkkaillaan jatkuvasti.

Tuotenimi HARIBO Chamallows edustaa siis edelleenkin mitä parhaimpia vaahtokarkkituotteita!

VALMISTUS

Fruchtgummi Herstellung

Näin nallekarkit tulevat pussiin!

lue lisää tuotannosta

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.