Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2009 – Menestyksen ja tappioiden vuosi

SAFT GOLDBÄREN-nallekarkit näkevät päivänvalon

SAFT GOLDBÄREN-nallekarkit sisältävät 22 prosenttia hedelmämehua ja ovat hyvin pehmeitä. Hedelmäiset nallekarkkimaut ovat omena, päärynä, vadelma, persikka, limetti ja mustaherukka. LEBENSMITTEL PRAXIS -lehti antaa tälle tuotteelle palkinnon "HIT 2009" kesällä 2009. Palkintoja satelee lisää: 

"Erfolgreichste Produktinnovation 2009", Ruoka-lehti "Best of Vending" (2009 ja 2010), Lähikauppa  "Bestseller 2009", Päivittäistavarakaupan katsaus "Top Marke 2010", Ruoka-lehti "Hit 2010", Lebensmittel Praxis -lehti.

Nämä vahvistavat tuotteiden hyvän laadun.

Paul Riegel kuolee 83 vuoden iässä

Yrityksen toinen omistaja Paul Riegel kuolee yllätyksellisesti elokuussa 2009. Paul Riegel huolehti sodan jälkeen isänsä yrityksestä yhdessä veljensä Dr. Hans Riegelin kanssa ja oli vastuussa tuotannosta ja tekniikasta. Hän kehitti monia koneita ja kokeili niitä omassa tehdastyöpajassa. Hänen kuuluisimpiin keksintöihinsä kuuluu lakritsirullien rullauskone.

Paul Riegel oli aktiivinen Bonnin alueella ja monissa sosiaalisissa projekteissa ja organisaatioissa.

Yrityksen tulevaisuutta silmällä pitäen hän oli siirtänyt osuutensa jo vuosia aikaisemmin Paul-Riegel-Holding-yhtiöön, josta hänen lapsensa huolehtivat nyt.

Dr. Hans Riegelistä tulee Légion d’Honneur -kunnialegioonan jäsen

Ranskan ulkoministeriö myöntää Dr. Hans Riegelille tämän kunnialegioonan chevalier-kunniamerkin, kunnianosoitus, jota ei tähän mennessä ole saanut moni ulkomaalainen. Keisari Napoléonin perustaman kunnialegioonan kunniamerkki on Ranskan huomattavin kunnianosoitus.

HARIBO Ranska, jonka päätoimipaikka on Marseillessa, on Ranskan johtava makeisvalmistaja. Ranskassa on yhteensä noin 850 työntekijää eri toimipaikoissa: Marseille, Uzès (Gard) ja Musée du Bonbon (Uzès).

Dr. Hans Riegel saa Itävallassa kunniamerkin "Das große goldene Ehrenzeichen der Republik Österreich"

27. joulukuuta 2009 vt. maaherra Hermann Schützenhöfen luovutti HARIBOn johtajalle Dr. Hans Riegelille Itävallan suuren kultaisen arvomerkin tämän vuosikymmeniä kestäneestä aktiivisuudesta Itävallassa ja Itävallan eduksi.

HARIBO Itävalta, jonka päätoimipaikka on Linzissä, tuottaa Itävallan, Sveitsin ja Itä-Euroopan markkinoille lukuisia makeisia. Tärkeitä mainoksia on kuvattu HARIBOn mainoskumppanin Thomas Gottschalkin kanssa Steiermarkin kauniissa maisemissa.

Iloisena tästä kunnianosoituksesta Dr. Hans Riegel sanoo kiitospuheessaan: "Voin puhua rakkaaksi tulleesta kotipaikasta!".

Dr. Hans Riegel on HARIBO-yritysryhmän toimitusjohtaja Bonnin päätoimipaikassa. HARIBO tuli Itävallan markkinoille vuonna 1977 alussa myyntiorganisaationa. Kun HARIBO oli 1989 ostanut linziläisen yrityksen Panuli Bonbon Ges.m.b.H., aloitettiin uusi tuotanto nimellä HARIBO LAKRITZEN Hans Riegel Betriebsgesellschaft mbH.

Dr. Hans Riegel laajentaa HARIBO-perheyritystä määrätietoisesti maailman johtavaksi viinikumimakeisten ja lakritsien valmistajaksi.

HARIBO mobilisoituu

Ensimmäisenä makeisvalmistajana HARIBO laittoi oman App-sovelluksen App Storeen vuonna 2009. GOLDBÄREN-App ei ole kauan HARIBOn ainoa sovellus, sillä sen suuren menestyksen vuoksi HARIBO kehittää ja julkistaa lisää omia App-sovelluksia.

VALMISTUS

Fruchtgummi Herstellung

Näin nallekarkit tulevat pussiin!

lue lisää tuotannosta

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.