Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2014 – HARIBO investoi menestyksekkääseen tulevaisuuteen: uusi toimipaikka ja uusi mainoskumppani

HARIBO ostanut kiinteistön Grafschaftin kunnasta

Kurssi on asetettu kohti menestyksekästä tulevaisuutta.

18.09.2013 HARIBO GmbH & Co. KG:n osakkaat päättivät yksimielisesti täydentävästä toimipaikasta Rheinland-Pfalzin Grafschaftissa. Valmistelut ovat siitä lähtien olleet täydessä käynnissä. Tässä yhteydessä on nostettava esille aina ystävällinen ja avoin ilmapiiri ja tuki hankkeen keskusteluissa Rheinland-Pfalzin kaikilla poliittisilla ja hallinnollisilla tasoilla.

Kiinteistö sijaitsee 27 hehtaarin kokoisessa Rheinland-innovaatiopuistossa, joka sijaitsee liikenneyhteyksien kannalta erinomaisesti A-moottoritien liitännän lähellä. Paikalle rakennetaan suuri 50 000 neliömetriä kattava logistiikkakeskus, jossa on 100 000 lavapaikkaa ja teknologisesti edistyneet tuotantoväylät, ja sen oheen lisäksi huippumoderni hallintorakennus tilavasti suunnitelluilla toimistotiloilla.

HARIBO reagoi näin Bonnin rajoitettuihin kapasiteetteihin, jotka eivät enää koske pelkästään tuotanto-osaa vaan myös hallintoa. Tulevaisuuden kasvun vaatima henkilöstön kasvu hallinto- ja tuotantotehtävissä on sen vuoksi välttämätöntä. HARIBO luo näin tietoisesti Saksassa yli 300 uutta työpaikkaa ja haluaa samalla parantaa tilaolosuhteita kaikille työntekijöille. Päätös ei vaikuta Bonnin tuotantopaikkaan ja siihen kuuluvaan yrityshallintoon.

Uuden Saksan Rheinland-Pfalzissa sijaitsevan HARIBO-toimipaikan käyttöönotto, jolle tri Hans Riegel ja Paul Riegelin jälkeläiset ovat jo asettaneet peruskiven, on suunniteltu vuodelle 2017.

HARIBO on innovatiivinen ja tulevaisuuteen suuntaava perheyritys, jonka tuotteiden kysyntä kasvaa maailman laajuisesti koko ajan. Aiemman yrityssukupolven merkittävää esikuvaa seuraten myös nykyinen yritysjohto ottaa hyvin vakavasti vastuun sisäisistä ja ulkoisista interessitahoista.

Tällä askeleella asetetaan jälleen uusi virstanpylväs melkein 100-vuotisessa HARIBOn yrityshistoriassa.

VALMISTUS

Fruchtgummi Herstellung

Näin nallekarkit tulevat pussiin!

lue lisää tuotannosta

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.