Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2012 – Νέοι δρόμοι προς όφελος των οπαδών της HARIBO

Η νέα εφαρμογή HARIBO συνδυάζει παιχνίδια και ψυχαγωγία με χρήσιμα βοηθήματα για την καθημερινότητα!

Το Χρυσό Αρκουδάκι HARIBO προσφέρει μια ενιαία δωρεάν εφαρμογή με καιρικές προγνώσεις, υπηρεσίες διανομής καραμελών, αναμνηστικές φωτογραφίες και ψυχαγωγικά παιχνίδια ενδιάμεσα... Μετά την επιτυχή εισαγωγή της εφαρμογής HARIBO το Μάιο 2012 στο λειτουργικό σύστημα της Apple iOS, η διασκεδαστική αυτή εφαρμογή διατίθεται πλέον από το Φεβρουάριο 2013 και για Smartphones με λειτουργικό σύστημα Android.

Μέσα στην εφαρμογή το αξιαγάπητο, από όλες της πλευρές, Χρυσό Αρκουδάκι HARIBO αναλαμβάνει (ως τρισδιάστατος χαρακτήρας) στο κινητό τερματικό το ρόλο του πάντοτε ευδιάθετου φίλου και συνταξιδιώτη. Στις αποσκευές του έχει μια ολόκληρη σειρά από διασκεδαστικές και χρήσιμες λειτουργίες που θα κάνουν πιο εύθυμη την καθημερινότητα του χρήστη.

Η νέα εφαρμογή HARIBO προσφέρει μέσα στο εύρος των λειτουργιών της μια πολύτιμη εφαρμογή καιρού. Προκειμένου να είναι αξιόπιστες οι καιρικές προγνώσεις, η εφαρμογή HARIBO χρησιμοποιεί δεδομένα από το MeteoGroup. Οι δοκιμασμένες επαγγελματικές προγνώσεις της εφαρμογής εμφανίζονται μέσω του WeatherPro, ενός από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα καιρού της αγοράς.

Επίσης, το Χρυσό Αρκουδάκι HARIBO, ως ένας εύθυμος συμπαίκτης για μικρούς και μεγάλους, κυριολεκτικά σας προσκαλεί να παίξετε μαζί του! Αντιδρά με πολυποίκιλες κινήσεις σε κάθε άγγιγμα της οθόνης. Η σταδιακή ανακάλυψη των προσομοιώσεων των κινήσεων θα προξενήσει μεγάλη χαρά στους μικρούς και μεγάλους λάτρεις των HARIBO...

Είτε στις διακοπές είτε καθοδόν με φίλους, το Χρυσό Αρκουδάκι HARIBO είναι, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, πάντοτε έτοιμο για ένα ευχάριστο διάλειμμα! Αναζητήστε απλώς μια κατάλληλη στάση για το Χρυσό Αρκουδάκι, προσαρμόστε το μέγεθος και τη θέση του στο πραγματικό μοτίβο και ετοιμάστε τη φωτογραφία. Σας εγγυόμαστε αξέχαστες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Και τέλος: Η γρηγορότερη και απλούστερη, όλων των εποχών, υπηρεσία διανομής από τα Χρυσά Αρκουδάκια!

Τα "Χρυσά Αρκουδάκια HARIBO" διατίθενται σε έξη υπέροχες γεύσεις (μήλο, ανανά, κόκκινο βατόμουρο, φράουλα, λεμόνι, πορτοκάλι) και έτσι κάθε φανατικός φίλος των HARIBO μπορεί να βρει την δική του αγαπημένη προτίμηση. Με τη βοήθεια της νέας εφαρμογής HARIBO μπορεί κανείς να παραλάβει τις αγαπημένες του γεύσεις άνετα στο σπίτι οποιαδήποτε ώρα και από οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης! Όπου και όποτε αισθανθεί κανείς μια έντονη επιθυμία για τα αγαπημένα του Χρυσά Αρκουδάκια, μπορεί να τα παραλάβει μόνο με λίγα κλικ στην εφαρμογή HARIBO, άνετα και απλά...

Το Χρυσό Αρκουδάκι HARIBO, γεμάτο χαρά, σκορπίζει κέφι σε όλη την οικογένεια!

90 χρόνια Χρυσά Αρκουδάκια HARIBO - 90 χρόνια χαρά και απόλαυση!

Τα διάσημα σε όλο τον κόσμο Χρυσά Αρκουδάκια είναι στα στόματα όλων εδώ και 90 χρόνια και γιορτάζουν περήφανα τα 90α γενέθλιά τους - το συνώνυμο στα ζελίνια φρούτων!

Ποιός δεν γνωρίζει τα θρυλικά Χρυσά Αρκουδάκια HARIBO; Γενιές ολόκληρες τα έχουν αγαπήσει και μεγαλώσει με αυτά. Μέχρι σήμερα χαρίζουν καθημερινά ως μικροί γλυκοί συνοδοί μικρών και μεγάλων λιχουδιών χρυσές στιγμές χαράς και απόλαυσης. Τα Χρυσά Αρκουδάκια HARIBO δεν έχουν γεράσει καθόλου - και στον 21 αιώνα είναι η απόλυτη επιλογή για «δάγκωμα» από τα ράφια με ζαχαρωτά - παραμένοντας δυναμικά νέα, καινοτόμα και "αρκουδίσια" γευστικά έχουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον!

Συνεπής στην 90η επέτειο γενεθλίων τους η HARIBO τιμά τα Χρυσά Αρκουδάκια με μια περιορισμένη, αξιοπρόσεκτη ειδική έκδοση στις συσκευασίες των 200 g και 300 g. Τα σύγχρονα σακουλάκια με Χρυσά Αρκουδάκια και δύο πολύ διάσημοι, νοσταλγικοί προκάτοχοί τους από το 1959 και το 1979 υπόσχονται μοναδικές στιγμές με την ξεχωριστή, ιστορική εμφάνισή τους.

Η HARIBO εγκαινιάζει νέο εμπορικό κέντρο στο Neuss

Μικροί και μεγάλοι φίλοι των HARIBO μπορούν να χαίρονται για το νέο εμπορικό κέντρο της HARIBO στο Neuss. Από τη στιγμή αυτή υπάρχει σε κάθε μέρος παραγωγής της HARIBO στη Γερμανία και ένα εμπορικό κέντρο!

Ο κ. Arndt Rüsges (γενικός διευθυντής της HARIBO), ο κ. Stephan Vollmer (διευθυντής του εργοστασίου παραγωγής τσιχλοκαραμελών MAOAM στο Neuss) και ο κ. Frank Wolters (διευθυντής της υπηρεσίας οικονομικής ανάπτυξης του δήμου Neuss) εγκαινιάζουν σε μια εορταστική τελετή το νεώτερο από τα πέντε εμπορικά κέντρα της HARIBO.

Σε 600 τμ. μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν κάνοντας τα ψώνια τους: από μία καραμέλα μέχρι ανάμεικτες αγαπημένες λιχουδιές (πάνω από 100 διαφορετικά προϊόντα HARIBO), έως την ιδιαίτερη συσκευασία φίλων των HARIBO καθώς και την πλήρη σειρά προϊόντων HARIBO, συμπεριλαμβανομένων και των τσιχλοκαραμελών MAOAM - μια επιλογή με πάνω από 600 είδη! Κάθε φανατικός φίλος των HARIBO μπορεί να βρει μέσα σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα αυτό που επιθυμεί!

Τρόπος παρασκευής

Fruchtgummi Herstellung

Έτσι μπαίνουν τα Χρυσά Αρκουδάκια στα σακουλάκια!

μάθετε περισσότερα για την παραγωγή

Χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση προγράμματος περιήγησης. Αλλάξτε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης τελευταίας έκδοσης, ώστε η ιστοσελίδα να προβληθεί σωστά.