Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

HARIBO gumicukorka összetevők

A HARIBO az általa gyártott édességek összetevőivel szemben rendkívül magas szintű követelményeket támaszt. A HARIBO termékeibe kizárólag kifogástalan minőségű alapanyagok kerülnek.

A gumicukorka termékek összetevői a glükóz szirup, a cukor és a sűrítőanyag, mint pl. a zselatin vagy keményítő. A felsorolt alapanyagok gyümölcs- és növénykoncentrátumokkal, aromákkal, keményítővel és kevés citromsavval egészülnek ki.

Zselatin - a gumiarábikum alternatívája

A gumicukorkák gyártásánál a HARIBO már a 80-as évek óta a zselatint használja a gumiarábikum helyett. A zselatin nem tartalmaz zsírt, sem szénhidrátot.

Keményítő és agar-agar

Néhány gumicukorkát keményítő vagy agar-agar (egy trópusi algafaj) segítségével gyártanak (pl. Schlümpfe termékek, Szalon-Mix). Ezeket a termékeket vegetáriánusok és az iszlám hitet követők is fogyaszthatják.

Színek - természetes összetevőkből

A 80-as évek végétől a HARIBO termékek gyümölcs- és zöldségkoncentrátumokat is tartalmaznak, hiszen ezek segítségével érhető el a termékek gazdag színvilága. Különböző gyümölcskeverékek használatával - mint a fekete ribizli, narancs, citrom, bodza, ribizli, szőlő, spenót, csalán, passiógyümölcs, mangó, répa, alma vagy kivi - érhető el a kívánt szín.

HARIBO - vegyes termékek

A vegyes HARIBO termékek a cukor, barna cukorszirup, zselatin, szőlőcukor, gyümölcs- és zöldségkoncentrátum, illetve medvecukorka együttes keverékéből készülnek. Különösen népszerűek a több rétegben öntött gumicukorka, konfekt vagy hab kombinációk.

HARIBO - "borgumi"

A HARIBO boros gumicukorka a cukor, zselatin, glukóz szirup, szőlőcukor (glükóz), kis mennyiségű bor, valamint ízesítő és színező anyagok hozzáadásával készül. Az előállítás során az alkoholtartalom a borból teljesen elpárolog.

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.