Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2007 – 85 éves a HARIBO GOLDBÄREN!

85. születésnapjára a Goldbären új receptúrát és ezzel együtt új csomagolást kapott. Hatodik ízként megjelent az alma is a csomagban. Az évfordulót Németország-szerte nyári promóciókkal ünnepelték a következő szlogennel: "A Goldbären most sokkal gyümölcsösebb!".

2007 – Chamallows - a legfinomabb marshmallow

2007 közepén valamennyi Dulcia terméket átalakítottak, s megszületett a HARIBO Chamallows, ezzel biztosítva, hogy a habcukorka üzletág is egységes márkamegjelenést kapjon világszerte. 

A Dulcia (latin szó, jelentése: gyengéd, édes) vállalatot 1950-ben alapította Grégorius Nuyts a belgiumi Deurne-ben. 1962-ben a vállalat átköltözött Kontichba, ahol a cégalapító négy gyereke vitte tovább a családi vállalkozást. Tíz évvel később egy pusztító tűzben megsemmisült a gyártóüzem. Az üzemet a lehető leghamarabb újjáépítették – a legújabb technológiával, és a kor legmodernebb gépeivel szerelték fel.

A fogyasztók számára szinte észrevehetetlen volt a Dulcia vállalatnak a HARIBO Csoportba való integrálása 1996-ban. A HARIBO azóta is garantálja a Belgiumban gyártott, és 2007 óta HARIBO Chamallowsnak nevezett termékek hagyományosan magas minőségét. Hivatalos beszállítók felelnek az alapanyagok biztosításáért, a gyártási folyamatokat pedig szigorúan ellenőrzik.

A HARIBO Chamallows márkanév továbbra is a legfinomabb marshmallow szinonimája!

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.