Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2009 – Magasságok és mélységek

Megszületik a SAFT GOLDBÄREN

A 22% gyümölcslével készült, puha állagú SAFT GOLDBÄREN tovább gazdagítja a termékkínálatot: alma, körte, málna, őszibarack, lime és fekete ribizli ízekben. 2009 nyarán a terméket "HIT 2009" díjjal jutalmazta a LEBENSMITTEL PRAXIS szakfolyóirat. Ezt további díjak követték:

"Legsikeresebb Termék Innováció 2009", Lebensmittel Zeitung "Best of Vending" díj (2009 és 2010), Convenience Shop "Bestseller 2009", Rundschau für den Lebensmittelhandel "Legjobb Márka 2010“, Lebensmittel Zeitung „Hit 2010", LEBENSMITTEL PRAXIS- mely mind a minőség további bizonyítékai.

Paul Riegel 83 éves korában elhunyt

A társtulajdonos Paul Riegel 2009 augusztusában hirtelen és váratlanul hunyt el. Paul Riegel, aki a háború után vette át bátyjával, Dr. Hans Riegellel édesapjuk vállalatát, a gyártási és technológiai vezetője volt a HARIBO-nak. Ezermester hírében állt, és ő maga saját műhelyében több gépet is tervezett és gyártott a vállalat számára. A legismertebb fejlesztései között ismerhetjük a Lakritzcsiga-tekercselő gépet.

Bonn és környékén Paul Riegel számos civil projektben is résztvett és több szervezet tagja volt.

A vállalat jövőjét szem előtt tartva már évekkel korábban átruházta részesedését a Paul-Riegel-Holdingra, amelynek irányítását gyerekei folytatják.

Dr. Hans Riegel bekerül a "Legion d'Honneur"-ba

A Francia Külügyminisztérium "Francia Becsületrenddel" tüntette ki Dr. Hans Riegelt, amit eddig csak nagyon kevés külföldi kapthatott meg.  Ez a kitüntetés a legmagasabb rendű francia kitüntetés, melyet Napoleon, Franciaország császára vezette be.

A Marseilleben található HARIBO Franciaország a francia édesipari piac vezető vállalata. A cég  3 telephellyel rendelkezik és körülbelül 850 alkalmazottat foglalkoztat Marseille-ben, Uzes-ben (Gard), valamint "Musée du Bonbon"-ban (Uzes).

Dr. Hans Riegel megkapta az "Osztrák Köztársaság Arany Érdemrendjét"

2009. december 27-én Hermann Schützenhöfer, tartományi kormányzóhelyettes az "Osztrák Köztársaság Arany Érdemrendjével" tüntette ki a HARIBO elnökét, Dr. Hans Riegelt Ausztria iránti évtizedes elkötelezettségéért.

 
A linzi központú HARIBO Ausztria nagy választékban gyárt HARIBO finomságokat Ausztria, Svájc és az észak-európai országok számára.  Emellett nagyszerű reklámfilmek készültek itt a csodálatos Stájerországban Thomas Gottschalkkal, a HARIBO reklámpartnerével.

Dr. Hans Riegel - szemmel láthatóan meghatódva a díjtól - a következőket mondta beszédében: "Igazi otthonomnak érzem ezt a helyet!".

Dr. Hans Riegel 2013. októberében hirtelen bekövetkezett haláláig elnöke és vezérigazgatója volt a bonni központú HARIBO vállalatcsoportnak. A HARIBO márkát 1977-ben vezették be az osztrák piacra, ámbár eleinte csak értékesítési központ működött az országban. Majd miután a HARIBO 1989-ben felvásárolta a linzi Panuli Bonbon Ges.m.b.H-t, HARIBO LAKRITZEN Hans Riegel Betriebsgesellschaft mbH néven indult meg a gyártás.

Dr. Hans Riegel azzal a céllal bővítette a családi vállalkozást, hogy világelső legyen a gumicukorka és lakritz szegmensben is.

A HARIBO mobil lesz

 HARIBO az édesipari vállalatok között elsőként saját alkalmazást indított az App Store-ban. Azóta a GOLDBÄREN alkalmazás nem az egyetlen HARIBO alkalmazás, mivel a hatalmas siker arra ösztönözte a vállalatot, hogy új alkalmazásokat fejlesszen, és dobjon a piacra.

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.