Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2012 – 90 éve örömöteli pillanatokat lop a mindennapi életünkbe!

90 éves a HARIBO Goldbären -90 évnyi öröm és élvezet!

A világhírű Goldbären 90 éve hódít és büszkén ünnepli 90. születésnapját - ő a gumicukorkák ásza!

Ki ne ismerné a legendás HARIBO Goldbärent? Generációk szeretik és nőttek fel vele. A hétköznapok édes kis kísérőiként a mai napig bearanyozzák az édesszájú apróságok és felnőttek mindennapjait. A HARIBO Goldbärenen a legcsekélyebb mértékben sem fogott az idő – egyszerűen most is ugyanúgy „ennivaló“ és a 21. században is az édességpolcok legyőzhetetlen sztárja - dinamikus, fiatalos, finom és sikeres jövő előtt áll!

A híres ünnepeltet 90 éves szülinapja alkalmából a HARIBO rendhagyó, ünnepi 200 és 300 grammos kiszerelésű csomagokkal köszönti Németországszerte. Nemcsak az aktuális Goldbären-csomag, hanem a két legismertebb, 1959-es és 1979-es elődje is nosztalgikus pillanatokat ígér feltűnő, történelmi megjelenésével.

A HARIBO Neuss-ban lehetővé teszi a közvetlen vásárlást az üzemből

Kicsi és nagy HARIBO-rajongók örülhetnek a neuss-i közvetlen HARIBO vásárlási lehetőségnek. Mostantól valamennyi németországi telephelyen lehetőség van közvetlen vásárlásra!

Arndt Rüsges (HARIBO ügyvezető ), Stephan Vollmer (MAOAM-üzemvezető, Neuss) és Frank Wolters (Neuss város gazdasági fejlődéséért felelős vezetője) ünnepélyes keretek között adta át a HARIBO öt üzemi boltja közül a legújabbat.

600 m² területen szórakozhatnak kicsik és nagyok egyaránt vásárlás közben: egy Candybarban maguk keverhetik kedvenc édességeiket (több, mint 100 féle HARIBO termékből), HARIBO-Fan termékek, valamint a teljes HARIBO-paletta, a MAOAM márkával karöltve – több, mint 600 termékből álló választék!  A kellemes hangulatú üzletben valamennyi HARIBO rajongó szíve vágya teljesül!

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.