Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!
09.07.2014

HARIBO Tour 2014

Ook dit jaar heeft de Goudbeer van HARIBO een fantastisch animatiepakket samengesteld. Het animatiedorp zet zijn tenten op in 6 badsteden op evenveel data en zal zijn deuren openen van 11 tot 17 uur.

06.07.2013

HARIBO Tour 2013

De bekendste snoepjesbeer van het land tourt deze zomer opnieuw aan de Belgische Kust en door Vlaanderen met animatie voor jong en oud.

18.01.2013

HARIBO Tour 2012

De HARIBO Tour zit er helemaal op. Jawel, de HARIBO Goudbeer en zijn animatieteam hebben de spellen en de podiumtruck veilig opgeborgen. Niet getreurd: ze broeden al op een nieuwe editie van de HARIBO Tour. Die wordt weer superplezierig, beloofd!

25.07.2012

Na het Ketnet Cup avontuur... tijd voor HARIBO Mega-Party Zuur!

Ketnet komt deze zomer naar je toe met een nieuw programma, de Ketnet Cup. Deze zomer is Ketnet echt overal. Niet alleen op televisie of op de website, maar misschien ook bij jou in de buurt! HARIBO is partner van dit grootse belevingsevenement en heeft al haar opblaasbare structuren van stal gehaald om de Ketnet Cup nog plezanter te maken.

10.01.2012

HARIBO Fotogalerij

Ben jij tijdens één van onze events gespot? En staat jouw snoet op foto? Dan kan je jouw foto terugvinden op de HARIBO fotogalerij.

U gebruikt een verouderde browser. Schakel over naar een actuele browser, zodat deze website correct kan worden weergegeven.