Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Kwaliteit – het hoogste gebod

Qualität

HARIBO stelt zeer hoge eisen op vlak van kwaliteit aan de stoffen in haar producten. Daarom zijn sinds eind 2017 ook alle HARIBO-productievestigingen over de hele wereld gecertificeerd volgens de norm FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000), die een hoge aanvaarding in de internationale handel geniet en voor het hoogste niveau staat op vlak van kwaliteits- en veiligheidsnormen doorheen de hele productie- en leverketen.


‚Kwaliteit‘ bestaat uit een hele reeks afzonderlijke elementen. Enerzijds zijn premium stoffen onmisbaar om consistent overtuigende kwaliteit te leveren. Anderzijds is het noodzakelijk om het hele productieproces uiterst nauwkeurig te controleren – en dit op het hoogste niveau qua technologie. Bovendien vinden we het bijzonder belangrijk dat elke individuele medewerker het kwaliteitsniveau van onze producten verbetert door zijn persoonlijke betrokkenheid. We adviseren onze handelspartners altijd over de juiste bewaarcondities van onze artikelen zodat onze goederen geen kwaliteitsverlies lijden, zelfs niet in de schappen.


Samenvattend kan worden gezegd dat we er alles aan doen om onze filosofie ‚Kwaliteit boven alles‘ te vrijwaren.

U gebruikt een verouderde browser. Schakel over naar een actuele browser, zodat deze website correct kan worden weergegeven.