Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Kwaliteit – het opperste gebod

Qualität

HARIBO stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van de grondstoffen van zijn producten. Het is dus niet verwonderlijk dat HARIBO al voor de negende keer op een rij als "meest vertrouwenswaardig zoetwarenmerk in Duitsland" gekozen is en voortdurend talrijke gouden medailles van de DLG ontvangt voor de voortreffelijke productkwaliteit. Bovendien zijn alle HARIBO-bedrijven in Duitsland volgens de IFS (International Food Standard), een door TÜV uitgevoerde beoordeling van veiligheid en kwaliteit van de producten, in het „Higher Level“ gecertificeerd.  

"Kwaliteit" bestaat uit een serie afzonderlijke bestanddelen. Aan de ene kant zijn eersteklas grondstoffen onmisbaar, om duurzaam overtuigende kwaliteit te leveren. Aan de andere kant is het absoluut noodzakelijk het gehele productieproces uiterst nauwkeurig te controleren – en dit technologisch gezien op het hoogste niveau. Bovendien is het voor ons erg belangrijk dat iedere afzonderlijke medewerker door zijn persoonlijke inzet het kwaliteitsniveau van onze producten bevordert. Wij geven onze handelspartners altijd advies wat betreft de juiste opslagcondities van onze artikelen, zodat onze goederen ook in de rekken geen kwaliteitsverlies ondergaan.

Samenvattend kan gezegd worden dat wij al het mogelijke doen om onze filosofie "Kwaliteit voor alles" waar te maken.

Onderscheidingen

U gebruikt een verouderde browser. Schakel over naar een actuele browser, zodat deze website correct kan worden weergegeven.