Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Beresterke reclamepresentatie – HARIBO registreert recordwaarden

Succesvolle reclameboodschappen moeten eenvoudig zijn. En de klanten zouden deze reclameboodschappen – zonder lang na te denken – met de betreffende producten en hun producent moeten kunnen verbinden. Zo te zien, bestaat er bijna geen bedrijf met meer succes dan HARIBO. „KIDS AND GROWN-UPS LOVE IT SO, THE HAPPY WORLD OF HARIBO“ – 98% van alle consumenten kennen de slogan van HARIBO! In ondersteunende enquêtes (dus onder vermelding van uiteenlopende snoepmerken) gaf 98,9% van de consumenten aan, het merk HARIBO te kennen. Zelfs in niet-ondersteunende enquêtes (dus zonder vermelding van snoepmerken) gaf nog 87,3% van de geënquêteerden aan, het merk HARIBO te kennen – dat zijn recordwaarden.

Dergelijke bekendheidswaarden zijn niet in de laatste plaats toe te schrijven aan het sinds 1991 bestaande reclamepartnerschap met de bij jong en oud bekende en zeer populaire TV-entertainer Thomas Gottschalk – een buitengewoon succesvol reclamepartnerschap. En ook nog stabiel en langdurend: in het jaar 2005 was het met 14 jaar reeds het langste reclamepartnerschap ter wereld tussen een bedrijf en een testimonial – een record dat officieel is bevestigd door het „Guinness World Records Ltd.“. En een beresterk argument om dit succesvolle partnerschap voort te zetten.

U gebruikt een verouderde browser. Schakel over naar een actuele browser, zodat deze website correct kan worden weergegeven.