HARIBO in Nederland

In 1953 is HARIBO in Nederland vanuit Breda gestart. Op de verpakkingen staat nog steeds de destijds geïntroduceerde slogan: “HARIBO maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij”. De bekende silo’s (tonnetjes) met kindersnoep werden al snel een bekend beeld in zwembaden, snoepwinkels en sportkantines. Ook jouw ouders stonden daar in de rij om al vanaf 1 cent de lekkerste HARIBO  snoepjes te kopen!

Vanaf begin 90-er jaren is HARIBO in Nederland op TV te zien. Zo probeerden we onze waren aan te prijzen vanaf een voetbalveld en met een echte winkelwagenrace. Maar het allerbekendst zijn we geworden door de commercials met  Peter-Jan Rens. Peter-Jan Rens was vooral bekend als “Mijnheer Kaktus”. Iedereen wil toch wel eens in een zwembad vol met snoep duiken? Of op een reuze (snoep)zak trampoline springen? De laatste commercials swingden de pan uit!

Momenteel hebben we een nieuwe eigentijdse campagne: The Happy World of Haribo, waarin de goudbeer een centrale rol speelt. Haribo staat in Nederland voornamelijk voor Fun en Feest voor de hele familie. 

Over ons veelzijdige assortiment kun je op deze site uitgebreid informatie vinden. Het assortiment voorziet in alle behoeften van de consument; of je nu houdt van drop, fruitgom, kauwbonbons, spekjes, schuimblokken, trekdrop of zoet, zuur of fruitig, HARIBO heeft voor ieder wat wils.

HARIBO artikelen zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, geproduceerd onder strenge kwaliteitscontroles en met zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen.

MAOAM

Maoam is in Nederland het nieuwste merk op het gebied van kauwbonbons. De Maoam kauwbonbons bestaan er in heel veel smaken en vormen. Ze hebben een stevige bite aan de buitenkant maar worden lekker zacht in je mond.
Naast Nederland is Maoam ook de rest van Europa aan het veroveren! In Groot-Brittannië en Frankrijk wordt Maoam steeds populairder en in Duitsland en Oostenrijk is Maoam al tientallen jaren het grootste merk in zijn soort!

Maoam bestaat al sinds 1930. In Dusseldorf, Duitsland is ene Edmund Munster begonnen met het produceren van deze lekkernij.
Vanaf 1986 is Maoam een onderdeel van de Haribo-groep en in 2002 is Maoam in Nederland op t.v. te zien, van  Maoam kom je altijd in beweging: Maoam moves you!

Maoam is in verschillende soorten te koop in de supermarkt, op school en in sportkantines.

Kids and Grown-ups love it so, the Happy World of Haribo