Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2007 – 85 års jubileum for HARIBO GULLBJØRNER!

Til den 85 fødselsdagen fikk GULLBJØRNENE ny reseptur, ny posedesign - og et jevnt, bredt smil. "Eple" kommer til som en sjette smak. Jubileet feires over hele landet med sommerkampanjen "Mer frukt til GULLBJØRNENE!"

2007 – Chamallows - fineste sukkerskum

I midten av 2007 ble rebrandingen av Dulcia-produktene til HARIBO Chamallows gjennomført for å sikre en enhetlig opptreden på sukkerskum-markedet overalt i verden.

Firmaet Dulcia (lat. myk, søt) ble grunnlagt i 1950 av Grégorius Nuyts i Deurne i Belgia. I 1962 flytter foretaket til Kontich, hvor grunnleggerens fire barn driver familiebedriften videre. Ti år senere blir produksjonsanlegget fullstendig ødelagt i brann. Alt bygges raskt opp igjen - med datidens nyeste produksjonsteknikk og moderne maskiner.

Kundene merket ikke mye til at Dulcia ble integrert i HARIBO gruppen i 1996.. HARIBO står som garantist for at HARIBO Chamallows produktene som produseres siden 2007 i Belgia, har den samme høye kvaliteten som før. Kun sertifiserte leverandører får bestillinger på råvarene og produksjonsprosessen kontrolleres svært nøye.

Merkenavnet HARIBO Chamallows står fremdeles for sukkerskumproduksjon på høyere nivå!

PRODUKSJON

Fruchtgummi Herstellung

Sånn kommer gullbjørnene inn i posene!

lær mer om produksjonen

Nettleseren din er ikke oppdatert. Denne siden krever at du bytter til en aktualisert nettleser.