Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2010 – Med full fart inn i det 21. Århundre!

HARIBO vender tilbake til motorsporten

I årene 1970 - 1994 deltok HARIBO i internasjonal motorsport med gode resultater, og i 2010 kom de tilbake på banen sammen med Team Manthey. Førerne av de to nye Porsche 911 GT3 R og GT3 Cup S med HARIBO-design imponerte stort under 24-timers løpet på Nürburgring og ikke minst under VLN-langdistansemesterskapet (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring).

Tyske “Lebensmittel Zeitung“ ga HARIBO utmerkelsen “Goldenen Zuckerhut 2010“!

En heder for utmerket innsats. Med "Goldener Zuckerhut 2010"-prisen belønner Lebensmittel Zeitung spesiell innsats innen næringsmiddelindustrien!

"Goldener Zuckerhut"-prisen er en bransjepris som hvert år deles ut til foretak og personer som har gjort seg bemerket innen næringsmiddelindustrien. En bredt sammensatt jury kårer vinnerne utfra disse kriteriene:

  • Prisen skal markere en spesiell innsats, fra et foretak eller en enkeltperson, som vil få varig betydning for hele bransjen.

Å motta denne prisen er en bekreftelse på HARIBOs unike, mangeårige suksesshistorie!

90 år med HARIBO

”Kids and grown-ups love it so, the happy world of HARIBO“. Dette kjente, tyske slagordet oppsto rundt 1935 og ble videreutviklet på 60-tallet. Det globale firmaet HARIBO fyller 90 år den 13. desember 2010.

Her får du et tilbakeblikk på en familiebedrift med en enestående suksesshistorien. Finn ut mer om det internasjonale og fargerike produktmangfoldet, om et suksessfirma med legendære kundeforbindelser og utmerket produktkvalitet.

En ekte, enestående firmahistorie, som mest sannsynlig kommer til å ha mange overraskelser og nyheter, også i det 21. århundre!

PRODUKSJON

Fruchtgummi Herstellung

Sånn kommer gullbjørnene inn i posene!

lær mer om produksjonen

Nettleseren din er ikke oppdatert. Denne siden krever at du bytter til en aktualisert nettleser.