Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2012 – Nye løsninger til fordel for Haribofans

De nye HARIBO-appene kombinerer gøy med nyttig hverdagsinfo!

Om det gjelder værmeldingen, GOLDBÄREN-leveringsservice, huskebilde eller artige spill, HARIBO-Goldbär tilbyr alle disse funksjonene i en enestående, gratis app … Etter vellykket start av HARIBO-app i mai 2012 på Apples iOS-system finnes denne underholdende app også for smartphones med android driftssystem siden februar 2013.

Appens fokus er den populære HARIBO-Goldbär (gullbjørnen) som animert 3D-karakter), som alltid er en venn og ledsager med godt humør på det mobile sluttapparatet. Den har mange morsomme og nyttige funksjoner i bagasjen, noe som kommer til å muntre opp hverdagen til brukeren.

Den nye HARIBO-appen gir også en god værapplikasjon. HARIBO-app bruker værdata fra MeteoGroup, slik at værmeldingen er pålitelig. Med WeatherPro utviklet værproffene med app-erfaring en av de mest vellykkede vær-appene på markedet.

HARIBO-Goldbär er en morsom ledsager som inviterer til lek, både for store og små! Han reagerer med mange animasjoner når displayet berøres. Disse animasjonene som man oppdager etter hvert, kommer til å gi stor glede for store og små fans av HARIBO.

På ferie eller på tur med venner, takket være augmented-reality-teknologi er HARIBO-Goldbär alltid klar for å ta morsomme bilder! Finn en passende positur for gullbjørnen, tilpass størrelse og posisjon med det virkelige motivet og ta bildet. Det garanteres uforglemmelige bilder. 

Og til slutt: Den raskeste og enkleste GOLDBÂREN-leveringsservice noen gang!

HARIBO GOLDBÄREN finnes som kjent i seks nydelige smaksretninger (eple, ananas, bringebær, jordbær, sitron, appelsin), og hver HARIBO-fan har sin helt personlige favoritt innen smaksretningen. Denne favorittsmaken kan man nå få levert rett hjem med hjelp av den nye HARIBO-appen – og dette til en hver tid og på hvert et sted i Europa! Uansett når og hvor man i fremtiden har lyst på sine favoritt GOLDBÄREN, med den nye HARIBO-app er man alltid kun få klikk unna en bekvem og ukomplisert GOLDBÄREN-levering.

Den glade HARIBO-Goldbär gir alltid godt humør til hele familien!

90 år med HARIBO GOLDBÄREN - 90 år med glede og nytelse!

De verdenskjente GOLDBÄREN har vært på alles lepper i 90 år, og feirer stolt den 90 bursdagen – selve synonymet for fruktgummi!

Hvem kjenner ikke til de legendære HARIBO GOLDBÄREN? Flere generasjoner elsker dem og har vokst opp sammen med dem. Til i dag gir de øyeblikk av gull til både store og små i hverdagen, glede og nytelse. HARIBO GOLDBÄREN er ikke gammeldags – de er bare “til å spise opp“, og er også absolutt en av favorittene i godterihyllene i det 21. århundre – dynamisk ung, avanserte og bjørnelekker inn i en vellykket fremtid!

Til 90-års jubileet til det kjente bursdagsbarnet ærer HARIBO GOLDBÄREN med en begrenset, iøynefallende spesialutgave av 200 g og 300 g pakningene. Ikke bare den aktuelle GOLDBÄREN-posen, men også to av de mest kjente og nostaligiske forgjengerne fra året 1959 og 1979 lover iøynefallende øyeblikk gjennom det spesielle, historiske utseende.

HARIBO åpner nytt fabrikksalg i Neuss

Små og store HARIBO-fans kan nå glede seg over et nytt HARIOBO-fabrikksalg i Neuss. Fra nå av finnes det et fabrikksalg på hvert HARIBO-produksjonssted i Tyskland!

Med en fest åpnet Arndt Rüsges (adm. dir. HARIBO), Stephan Vollmer (MAOAM-fabrikksjef Neuss) og Frank Wolters (leder økonomisk utvikling i byen Neuss) det nye av fem HARIBO-fabrikksalg.

På 600 m² ble det presentert en bjørnesterk shopping moro for små og store: en candybar for å blande favorittgodteriet selv (over 100 forskjellige HARIBO-produkt), HARIBO-fan-artikler og det komplette HARIBO-sortimentet, inklusiv merket MAOAM – et utvalg på mer enn 600 artikler! I en avslappet atmosfære finner en hver HARIBO-fan hva hjertet begjærer!

PRODUKSJON

Fruchtgummi Herstellung

Sånn kommer gullbjørnene inn i posene!

lær mer om produksjonen

Nettleseren din er ikke oppdatert. Denne siden krever at du bytter til en aktualisert nettleser.