Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2014 – HARIBO investerer i en vellykket fremtid: med en ny beliggenhet og en ny reklamepartner

HARIBO kjøper eiendom i området Grafschaft

Nå er grunnlaget opprettet for en lovende fremtid.

Den 18.9.2013 ble avgjørelsen tatt enstemmig av aksjonærene til HARIBO
GmbH & Co. KG om å kjøpe stedet ved Grafschaft i Rheinland-Pfalz.
Siden har forberedelsene gått for fullt. I denne sammenhengen må vi fremheve det behagelige og åpne samtaleklimaet, samt støtten til dette prosjektet på alle nivå innen politikk og forvaltning i Rheinland-Pfalz.

På det 27 hektar store grunnstykket i innovasjonsparken Rheinland, som ligger ideelt tilgjengelig ved motorveiforbindelsen A6, blir det i tillegg til et stort logostikksentrum med 100.000 pallplasser og teknologisk avanserte produksjonsveier på 50.000m², toppmoderne forvaltningsbygg med generøse kontorrom.

Dermed reagerer HARIBO på de begrensede kapasitetene i Bonn, som ikke bare gjelder produksjonsområdet, men også forvaltningen. Mer personal, som er nødvendig for fremtidigvekst i forvaltnings- og produksjonsområdet, er derfor viktig.
Dermed skaffer HARIBO bevisst over
300 nye arbeidsplasser i Tyskland, og ønsker samtidig å forbedre rombetingelsene for alle medarbeidere betydelig. Produksjonsstedet Bonn og den tilhørende bedriftsforvaltningen berøres ikke av dette.

Åpningen av den nye HARIBO-plasseringen i Tyskland / Rheinland-Pfalz, som Dr. Hans Riegel og etterkommerne til Paul Riegel har lagt grunnlaget for, er planlagt for 2017.

HARIBO er en innovativ og fremtidsorientert familiebedrift med produkter som stadig har en voksende etterspørsel globalt. Den aktuelle bedriftsledelsen følger det utmerkede forbildet fra den forrige bedriftsgenerasjonen, og tar ansvaret ovenfor interne og eksterne interessegrupper svært alvorlig.

Med dette er en ytterligere milepæl nådd i den knapt 100-årige HARIBO-bedriftshistorien.

PRODUKSJON

Fruchtgummi Herstellung

Sånn kommer gullbjørnene inn i posene!

lær mer om produksjonen

Nettleseren din er ikke oppdatert. Denne siden krever at du bytter til en aktualisert nettleser.