Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Allergener / Gelatin

Litt lenger ned på siden finner du en liste over hele Haribos sortiment. Her kan du lese om det enkelte produkt inneholder gluten, melk eller gelatin fra svin.

print

HARIBO Produkter

Produktnavn Produkttype Gluten Svinegelatine Melk

A

Armbåndsur Vingummi Nei Ja Nei

B

Brixx Vingummi Nei Nei Nei

C

Chamallows Mix Mix, Skum Nei Ja Nei
Click Mix Dragé, Konfekt, Lakris, Mix, Skum, Vingummi Ja Ja Nei
Cola Flasker Vingummi Nei Ja Nei
Creamy Strawbs Ja Nei Nei

D

DinoZourr Nei Nei Nei

F

Ferskner Vingummi Nei Ja Nei
FlowerZourr Ja Nei Nei

G

Goldbears Vingummi Nei Ja Nei

L

Lolly Pops Lakris Nei Nei Nei

M

Matador Mix Dragé, Lakris, Mix, Vingummi Ja Ja Nei
Mega-Roulette Happy Cola Vingummi Nei Ja Nei
Mega-Roulette Sour Vingummi Nei Ja Nei
Mega-Roulette Vingummi Vingummi Nei Ja Nei

P

Pasta Frutta Nei Nei Nei

R

Rotella Lakris Ja Nei Nei

S

Salziko Ja Nei Nei
Sommerfugler Skum, Vingummi Nei Ja Nei
Spejlæg Skum, Vingummi Nei Ja Nei
Stjerne Mix Mix, Skum, Vingummi Nei Ja Nei
Stjerne Mix Sour Mix, Skum, Vingummi Nei Ja Nei

T

Top Hatte Lakris Nei Nei Nei
Top Star Mix Lakris, Mix, Skum, Vingummi Nei Ja Nei

V

Vampyrer Lakris, Vingummi Nei Ja Nei
Vingummi Kirsebær Vingummi Nei Ja Nei

MAOAM Produkter

Produktnavn Produkttype Gluten Gelatin Melk

Det kan skje endringer i ingredienslistene på produktene. Derfor anbefales det å alltid lese ingredienslisten på produktets emballasje.

Nettleseren din er ikke oppdatert. Denne siden krever at du bytter til en aktualisert nettleser.