Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2007 – 85 år med HARIBO GOLDBÄREN!

Guldbamsarna fyller 85 år och får ett nytt recept, en ny design på påsen och ett enhetligt, glatt leende. En ny smak – äpple – läggs till. Det är den sjätte smaken i ordningen. Jubileet firas med en sommarkampanj över hela Tyskland med en slogan; "Guldbamsarna blir fruktigare!".

2007 – Chamallows – skumgodis av finaste sort

I mitten av 2007 marknadsförs alla Dulcia-produkter under märket HARIBO Chamallows i syfte att säkerställa en enhetlig märkesprofil på den internationella marknaden, även på området för skumgodis.

Företaget Dulcia(lat. betyder mjuk, söt) grundades 1950 av Grégorius Nuyts i staden Deurne i Belgien. 1962 flyttar företaget till Kontich där grundarens fyra barn kan fortsätter i föräldrarnas fotspår. Tio år senare förstörs produktionsanläggningarna i en förödande brand. De återuppbyggs dock mycket snabbt och utrustas med den senaste produktionstekniken och de modernaste maskiner som finns att tillgå.

Sammanslagningen mellan Dulcia och HARIBO-gruppen år 1996 innebär inga större förändringar för konsumenterna. HARIBO står som garant för den traditionellt höga kvaliteten på de belgisktillverkade produkterna. Sedan 2007 går de under namnet HARIBO Chamallows. Endast certifierade leverantörer får leverera råvaror och produktionsprocessen genomgår strikta kontroller.

Varumärket HARIBO Chamallows står även fortsatt för skumgodis av finaste sort!

TILLVERKNING

Fruchtgummi Herstellung

Så hamnar Goldbären i påsen!

Läs mer om tillverkningen

Du använder en äldre webbläsare. Du måste uppdatera till en nyare webbläsare för att den här webbplatsen ska kunna visas korrekt.