Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

HARIBO-viinikumimakeisten - ainesosat

HARIBO asettaa korkeat vaatimukset tuotteidensa perusaineksille. HARIBON tuotteissa käytetään vain täysin moitteettomia raaka-aineita.

Hedelmäkarkit on valmistettu glukoosisiirapin (tekee niistä läpinäkyviä), sokerin ja dekstroosin (tekee niistä makeita) sekä liivatteen (tekee niistä kimmoisia) sekoituksesta. Lisäksi niissä on hedelmä- ja kasvitiivisteitä, aromeja, tärkkelystä ja hieman sitruunahappoa.

Liivate - arabikumin vaihtoehto

Viinikumimakeisten valmistuksessa HARIBO käyttää tavallisesti sian nahasta valmistettua liivatetta. 80-luvulle asti liivatteen valmistukseen käytettiin arabikumia. Liivatteessa ei ole rasvaa eikä hiilihydraatteja.

Tärkkelys ja agar-agar

Jotkut viinikumimakeiset valmistetaan myös tärkkelyksellä tai agar-agarilla, trooppisella levällä. Näitä tuotteita voi syödä myös kasvissyöjät tai muslimit.

Värit - puhtaita luonnontuotteita

80-luvun lopusta saakka HARIBO-tuotteet saavat enenevässä määrin kirjavuutensa hedelmä- ja kasvitiivisteistä. Sekoitukset hedelmävalmisteista, kuten mustaherukasta, appelsiinista, sitruunasta, seljanmarjasta, punaisesta viinimarjasta, aroniasta, viinirypäleestä, pinaatista, nokkosesta, passionhedelmästä, mangosta, porkkanasta, kiivistä ja omenasta, antavat tarvittavat värit.

HARIBO-yhdistelmämakeiset

HARIBO-yhdistelmämakeiset jotka koostuvat erilaisista makeismassoista valmistetaan sokerista, ruskeasta sokerisiirapista, liivatteesta, glukoosista, hedelmä- ja kasvitiivisteistä sekä aromeista yhdistettyinä lakritsiin. Erityisen suosittuja ovat monikerroksiset yhdistelmät hedelmäkumi-, konvehti- ja sokerivaahtomassasta.

HARIBO-viinikumimakeiset

HARIBO-viinikumimakeiset valmistetaan sokerista, liivatteesta, glukoosisiirapista, dekstroosista (rypälesokerista), sekä pienestä määrästä aromi- ja väriaineita. 

Valmistus

Fruchtgummi Herstellung

Näin nallekarkit tulevat pussiin!

lue lisää tuotannosta

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.