Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Käyttöehdot

Internetsivuston käyttö

 

§ 1 Vastuu sisällöstä, hyperlinkeistä

Olemme yleisten lakien mukaan vastuussa sivujemme omista sisällöistä. Olemme koonneet sivustoillamme olevat tiedot huolellisesti ja pyrimme tarkistamaan ne säännöllisesti. Tästä huolimatta emme voi taata tietojen paikkansapitävyyttä, ajankohtaisuutta, täydellisyyttä ja jatkuvaa käytettävyyttä. Sitovia tietoja, selvityksiä, suosituksia tai lausuntoja annamme vain yksittäisissä tapauksissa. Pidätämme oikeuden muuttaa internet-tarjontaamme aina, täydentää ja lyhentää sitä tai lopettaa sen täydellisesti. Emme mene takuuseen siitä, että internetsivustojemme sisältö on käyttäjän tarkoituksiin soveltuva. Tarjontaamme sisältyy myös kolmansien osapuolien linkkejä, joiden sisältöön emme pysty vaikuttamaan mitenkään. Emme täten ota vastuuta kolmansien osapuolien linkeistä ja sisällöstä. Linkitettyjen sivujen sisällöstä vastaa vain ja ainoastaan sivujen tarjoaja. Emme ole tunnistaneet linkitettyjä sivuja lainvastaisiksi. Myöhemmin linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva tarkistus ilman konkreettista näyttöä rikkomuksesta on kohtuutonta. Ilmoita meille välittömästi, jos päädyt linkkiemme kautta sivuille, joiden sisältö on mielestäsi epäilyttävää. Poistamme vastaavat linkit välittömästi, jos tietoomme tulee linkitettyjen sivujen sisällön lainvastaisuuksista. Tämä selvitys koskee kaikkia sivuillamme olevia linkkejä.

 

§ 2 Tekniset huomautukset

Tietojen digitalisoinnissa voi tapahtua virheitä. Erilaisia internetselaimia käytettäessä ja yksilöllisistä ohjelmien asetuksista voi aiheutua sisältöjen näytön poikkeavuuksia.

 

§ 3 Käyttöalue

Internet-sivumme on tarkoitettu Suomen alueelle ja se perustuu Suomen lakiin. Suomen ulkopuolella oleva valikoima ei ole tarkoitettu Suomeen. Emme ota mitään vastuuta siitä, että internet-sivumme on muiden maiden käyttäjille sopivaa, käytettävissa ja lain mukaista.

 

§ 4 Tekijänoikeudet

Internet-tarjontamme sisältö, suunnittelu ja rakenne on suojattu tekijänoikeuksilla ja pidätämme nimenomaan oikeuden niihin. Varsinkin kopiointi, käsittely, levitys ja kaikenlainen käyttö vaatii kirjallisen suostumuksemme, jos toimenpide ei ole lainmukaisesti sallittu ilman suostumusta. Sivujen lataus ja kopiointi on tarkoitettu vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, jollei tätä ole yksityistapauksissa erityisesti mainittu. Hyperlinkkien, erityisesti Deep Link, Inline-Links tai Frame-teknologiaa käyttävien linkkien, asetus internet-sivustoillemme vaatii etukäteen kirjallisen suostumuksemme.

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.