Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Tietoturvaselvitys

(Päivitetty 25. toukokuuta 2018)

Henkilötietojesi suojaaminen on meille erityisen tärkeää. Käsitellessämme henkilötietoja noudatamme kaikessa toiminnassamme tietosuojalainsäädäntöä. Selvitämme sinulle alla, miten täytämme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (jäljempänä ”Tietosuoja-asetus”) 12, 13 ja 21 artiklojen vaatimukset käsitellessämme henkilötietojasi silloin, kun käytät verkkosivustoamme https://www.haribo.com/fiFI/ 

Henkilötiedot ovat tiettyä tai määriteltävissä olevaa luonnollista henkilöä koskevia yksittäisiä henkilö- tai tosiasiallisia tietoja. Tällaisia tietoja ovat mm. nimi, osoite, puhelinnumero ja syntymäaika. 

I. Rekisterinpitäjä
Yleisen tietosuoja-asetuksen tarkoittama rekisterinpitäjä:

HARIBO Lakrids Oy Ab
Manttaalitie 5 B
01530 Vantaa
 
Puh. +358 9 8700 420

II. Tietosuojavastaava
Tietosuojavastaavamme yhteystiedot:

Nimi: Werner Metterhausen
Osoite: c/o VON ZUR MÜHLEN'SCHE GmbH, Alte Heerstraße 1, 53121 Bonn
Puhelin: +49 228 96 293-15
Faksi: +49 228 96 293-90
Matkapuhelin: +49 151 19553015
Sähköposti:

III. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

1. Verkkosivuston käyttö tiedonhakuun

Voit vierailla verkkosivustollamme ilman, että sinun on annettava henkilötietojasi. Jos käytät verkkosivustoamme ainoastaan tiedonhakuun etkä siis ilmoittaudu, rekisteröidy tai muutoinkaan anna henkilötietojasi, emme käsittele henkilötietoja, lukuun ottamatta tietoja, jotka selaimesi välittää ja jotta näin voimme mahdollistaa vierailusi sekä tietoja, jotka evästeiden perusteella keräämme tilastointia ja verkkosivustomme käytön analysointia varten.

a. Verkkosivujen tekninen käytettävyys 
Verkkosivuston tekninen käytettävyys edellyttää, että käsittelemme tiettyjä automaattisesti välittyviä tietojasi, jotta selaimesi näyttää verkkosivustomme ja näin voit niitä käyttää. Verkkosivustomme lukee nämä tiedot automattisesti kunkin vierailun yhteydessä ja tallentaa tiedot palvelimellemme. Nämä tiedot kohdistuvat kutsuvan tietokoneen tietojärjestelmään. Tässä yhteydessä käsittelemme seuraavia tietoja: 

  • käyttäjän IP-osoite,
  • yhteydenoton päivämäärä ja kellonaika,
  • yhteydenottotapa (Get/Post),
  • pyyntö,
  • protokolla (esim. http),
  • tila/status (esim. virheilmoitukset),
  • haettu tietomäärä,
  • haun tekijä,
  • käyttäjän selain ja käyttöjärjestelmä.

Edelleen käytämme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle verkkosivustomme käytön. Evästeellä tarkoitetaan sellaista tietoa, jonka palvelun tarjoajan palvelin lähettää käyttäjän selainohjelmalle pyytäen selainta tallentamaan tiedon käyttäjän päätelaitteelle. Eväste sisältää tietyn merkkijonon joka mahdollistaa selaimen tunnistamisen silloin, kun palvelimeen otetaan uudelleen yhteys. Käytämme näitä evästeitä ainoastaan voidaksemme teknisesti mahdollistaa sinulle verkkosivustomme käytön. Ilman evästeiden käyttöä eräät verkkosivustomme ominaisuudet eivät ole käytössä. Seuraavien evästeiden avulla annetut tiedot tallentuvat ja välittyvät meille:

Suorituskykyä mittaavat evästeet (Loadbalancer-Cookies):

  • rah5Rie1-%3Flv-har-de%3FHAR_world_https
  • rah5Rie1-%3Flv-har-de%3FHAR_https_haribo

Suorituskykyä mittaavat evästeet vastaavat siitä, että käyttäjällä, joka aluksi ottaa yhteyden sivulle www.haribo.com ja joka ohjataan palvelinpuolelle (back-end), vastaanottaa sivut tältä palvelimelta koko istunnon ajan. Ne sisältävät ns. avaimen (key), jonka avulla kyseinen palvelin voidaan tunnistaa yksiselitteisesti, esim. ”EINFEAAK” tai ”FJNFEAAK”.

Evästeet, jotka tallentavat evästeiden käytön hyväksymisen:

  • privacy_agreed
  • accept

Evästeeseen tallentuu tieto siitä, onko käyttäjä hyväksynyt evästeen eli onko käyttäjä klikannut kohtaa „HYVÄKSYN“. Tämän jälkeen käyttäjä ei enää näy informaatiotasolla. Käyttäjän klikattua tuotteen alustaa (brand platform) eväste privacy_agreed tallentuu ja sisältää arvon  ‘true‘, yhtiön verkkosivulla taas eväste ‚accept‘ tallentuu niin ikään arvolla ‘true‘.

Evästeet viimeisimmän kielivalinnan tallentamiseen:

  • last_locale 

Tämän evästeen avulla tallennetaan käyttäjän kielen ja/tai maan valinta. Tallennus tapahtuu maan ja kielen ISO-koodina, ja näin seuraavan vierailukerran yhteydessä oikea maaversio sivustosta latautuu heti.

Istuntokohtainen eväste ContentManagementSystem:

  • fe_typo_user

Käytetty sisällönhallintajärjestelmä (Content Management System) asettaa evästeen fe_typo_user ja se sisältää ainutkertaisen hajautusarvon, esim. ‘11ee05f2869497562817be4ad4322cfd‘. Evästettä voidaan käyttää käyttäjän selainpuolella (front-end).

Emme käytä edellä olevien evästeiden avulla kerättäviä tietojasi käyttäjäprofiilin laatimiseen tai hakukäyttäytymisesi seurantaan. 

Oikeutemme käsitellä henkilötietojasi verkkosivustomme teknisen käytettävyyden mahdollistamiseksi perustuu seuraaviin säännöksiin:

  • sopimuksen täytäntöön paneminen tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan b mukaisesti, mikäli vierailet verkkosivustollamme hakeaksesi tietoja tuotteistamme ja tapahtumistamme; ja
  • oikeutettujen etujemme toteuttaminen Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukaisesti voidaksemme teknisesti mahdollistaa sinulle verkkosivustomme käytön; tällä tavoin mahdollistamme sinulle miellyttävät, teknisesti toimivat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut; samoin voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin suojellaksemme verkkosivustoa kyberuhilta ja estääksemme sen, ettei verkkosivustomme kautta synny kyberuhkaa kolmannelle osapuolelle.

b. Verkkosivuston käytön tilastollinen analysointi ja tavoitettavuuden lisääminen

Voidaksemme tilastollisesti analysoida verkkosivustomme käyttöä käytämme analysointityökaluja. Näin voimme parantaa verkkosivustomme laatua ja sisältöä. Saamme tietoa siitä, miten verkkosivustoamme käytetään ja voimme siten jatkuvasti parantaa tarjontaamme.

Verkkosivustomme tilastollisen analysoinnin tarkoituksessa kerättyjä tietoja ei yhdistetä muihin verkkosivustoltamme kerättyihin tietoihisi. 

Oikeutemme käsitellä henkilötietojasi verkkosivustomme käytön analysointiin perustuu seuraaviin säännöksiin:

  • oikeutettujen etujemme toteuttaminen Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f ja Suomen tietosuojalain 4 §:n mukaisesti; oikeutettu etumme tässä tilanteessa on tarve muokata verkkosivumme tietyn näköisiksi.
  • olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön (Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohta a).

Google Analytics
Verkkosivustomme käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google, Inc.:in tarjoama verkkoanalysointipalvelu. Google Analytics käyttää ”evästeitä”, jotka ovat tietokoneella sijaitsevia tekstitiedostoja, jotka auttavat verkkosivustoa analysoimaan sivuston käyttöäsi. Google siirtää ja tallentaa evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstäsi Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Jos IP-osoitteen anonymisointi on käytössä, Google lyhentää/anonymisoi IP-osoitteen Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin ja lyhennetään siellä. Google käyttää näitä tietoja toimeksiannostamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, kootakseen raportteja verkkosivuston toimista ja tarjotakseen muita verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston palveluntarjoajalle. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. 

Huomioi, että verkkosivustollamme Google Analytics -palvelua täydentää “gat._anonymizeIp();”. Tällöin IP-osoitetta käsitellään uudelleen lyhennetyssä muodossa, jolloin suora yhdistäminen tiettyyn henkilöön voidaan estää.

Voit määrittää selaimesi estämään evästeiden käytön; huomautamme, että tällaisessa tilanteessa kaikki verkkosivustomme ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä.

Voit estää verkkosivuston käyttöösi liittyvän Googlen tietojen keräämisen ja käyttämisen (mukaan lukien IP-osoitteesi) lataamalla ja asentamalla selaimen liitännäisen seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de  

Vaihtoehtona liitännäiselle voit klikata tätä linkkiä 

Aktivoi Google AnalyticsKytke pois Google Analytics

ja siten estää Google Analytics -palvelua keräämästä tietoa verkkosivustoltamme. Tällöin päätelaitteellesi asennetaan Opt-Out-eväste. Huomioi, että sinun on asennettava Opt-Out-eväste jokaisen päätelaitteesi jokaiselle selaimelle ja mahdollisesti myös aktivoitava se uudelleen, kun poistat kaikki evästeet yhdeltä selaimelta.

Tarkempia tietoja Google Analytics -palvelun käyttöehdoista ja tietosuojasta löydät osoitteesta http://www.google.com/analytics/terms/fi.html tai https://www.google.de/intl/de/policies/ 

Google Tag Manager -työkalu
Käytämme verkkosivustollamme Googlen Google Tag Manager -työkalua. Google Tag Manager on taginhallintajärjestelmä, jonka avulla voit päivittää käytettäviä tageja. Itse Google Tag Manager, joka hallinnoi tageja, on verkkotunnus, ei sisällä evästeitä eikä kerää henkilötietoja. Google Tag Manager -työkalu aktivoi muut tagit, jotka puolestaan saattavat tietyissä tilanteissa kerätä tietoja. Google Tag Managerilla ei ole pääsyä näihin tietoihin. Jos verkkotunnus- tai evästetasolla on suoritettu deaktivointi, se koskee kaikkia niitä seurantatageja, jotka Google Tag Manager -työkalu aktivoi.

2. Verkkosivuston aktiivinen käyttö
Sen lisäksi, että voit käyttää verkkosivustoamme tiedonhakuun, voit käyttää sitä myös aktiivisesti ottamalla meihin yhteyttä ja muihin palveluihin. Niiden henkilötietojen lisäksi, joita käsittelemme käyttäessäsi verkkosivustomme ainoastaan tiedonhakuun, käsittelemme aktiivisen käytön yhteydessä myös sellaisia henkilötietojasi, joita tarvitsemme voidaksemme käsitellä ja vastata tiedusteluihisi.

a. Yhteydenottopyyntö
Voidaksemme käsitellä meille lähettämiäsi yhteydenottopyyntöjä (esim. yhteydenottolomake) sekä voidaksemme vastata pyyntöihisi käsittelemme siinä yhteydessä meille lähettämiäsi henkilötietoja. Mainittuihin tietoihin sisältyvät ainakin nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä muita tietoja, joita olet yhteydenottopyynnön yhteydessä meille lähettänyt. 

Oikeutemme käsitellä henkilötietojasi käyttäjäkyselyihin vastaamiseen perustuu seuraaviin säännöksiin:

  • oikeutettujen etujemme toteuttaminen Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukaisesti; oikeutettu etumme käsittää asianmukaisen vastaamisen asiakaskyselyihin. 

b. Uutiskirje, sähköpostimainokset ja palvelut
Sinun luvallasi voimme käsitellä tietojasi markkinointiin ja markkinointitutkimuksiin, esimerkiksi lähettämällä uutiskirjeemme, sähköpostimainoksia tai muita palveluita. Tällöin meidän on välttämätöntä käsitellä etu- ja sukunimeäsi sekä sähköpostiosoitettasi. 

Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeemme, sähköpostimainokset tai muut palvelut klikkaamalla uutiskirjeestä tai sähköpostista löytyvää linkkiä ja tekemällä peruutuksen.

Oikeutemme käsitellä henkilötietojasi edellä esitettyihin tarkoituksiin perustuu seuraaviin säännöksiin: 

  • suostumuksesi Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan a mukaisesti.

IV. Linkit
Verkkosivustollamme on linkkejä kolmansien tahojen verkkosivustoille. Näitä verkkosivustoja koskevat omat tietosuojasäännöt. Emme vastaa mainittujen kolmansien tahojen verkkosivustojen toiminnasta, kuten henkilötietojen käsittelystä. Ennen kuin lähetät näille kolmansien tahojen verkkosivustoille tai niiden kautta tietoja, jotka voidaan yhdistää sinuun, on suositeltavaa tarkastaa heidän tietosuojaselosteensa. 

V. Vastaanottajaryhmät
Lähinnä työntekijöillämme on pääsy henkilötietoihisi. Sen lisäksi, mikäli laki meidät siihen oikeuttaa tai velvoittaa, luovutamme henkilötietojasi sellaisille tahoille, jotka tuottavat meille verkkosivustoomme liittyviä palveluita. Luovutamme tällöin henkilötietojasi ainoastaan siinä määrin kuin se on välttämätöntä. Toisinaan palveluntuottajamme saavat henkilötietojasi sopimussuhteen perusteella. Tällaiset tahot ovat velvollisia noudattamaan ohjeitamme henkilötietojesi käsittelyn osalta. Toisinaan vastaanottajat käsittelevät välittämiämme henkilötietojasi itsenäisesti. 

Seuraavassa luettelo henkilötietojesi vastaanottajaryhmistä: 

  • ulkoiset palveluntuottajat, jotka huolehtivat uutiskirjeen lähettämisestä sähköpostitse, jotka arvioivat tai vastaavat kyselyihin tai jotka kehittävät palkintokilpailuja;
  • logistiikkapalveluntarjoajat, jotka huolehtivat tavaroidesi, kirjeidesi tai muiden kohteiden lähettämisestä; 
  • vakuutuksenantajat silloin, kun meitä vastaan on tehty vaatimus;
  • maksupalveluiden tuottajat ja pankit, jotka huolehtivat maksuliikenteestä;
  • IT-palveluiden tuottajat, jotka huolehtivat verkkosivustostamme;
  • oikeudelliset neuvonantajat, jotka esittävät puolestamme vaatimuksia tai vastaavat niihin.

VI. Tietojen siirto kolmansiin maihin
Käyttäessämme Googlen työkaluja siirrämme lyhennetyn IP-osoitteesi USA:han. Tietojensiirto perustuu Komission täytäntöönpanopäätökseen (EU) 2016/1250, annettu 12 päivänä heinäkuuta 2016, Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY nojalla EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn tarjoaman tietosuojan tason riittävyydestä.

Muutoin emme siirrä henkilötietojasi EU- tai ETA-valtioiden ulkopuolelle emmekä kansainvälisille järjestöille. 

VII. Tietojen säilytysaika

1. Verkkosivuston käyttö tiedonhakuun
Käyttäessäsi verkkosivustoamme ainoastaan tietojenhakuun säilytämme henkilötietojasi seuraavasti:

palvelimen lokitiedot säilytetään enintään kolme kuukautta; 

  • evästeiden käytön sallimiseen liittyvät evästeet säilytetään yhden kuukauden;
  • kielen ja maan valintaan liittyvät evästeet säilytetään kolme kuukautta;
  • Google Analytics -ohjelmaan liittyvät evästeet säilytetään seuraavasti: _ga Cookie -eväste kaksi vuotta, _gid-Cookie -eväste yhden päivän, kaikki muut Google Analytics -evästeet poistetaan viimeistään yhden tunnin kuluttua verkkosivustolta poistumisesta; 
  • suorituskykyä mittaavat evästeet säilytetään enintään kymmenen vuotta;
  • muissa tapauksissa henkilötietosi poistetaan välittömästi poistuttuasi verkkosivustoltamme. 

Lisäksi sinulla itselläsi on milloin tahansa mahdollisuus poistaa asennetut evästeet. 

2. Verkkosivujen aktiivinen käyttö
Käyttäessäsi verkkosivujamme aktiivisesti säilytämme henkilötietosi ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista:

  • Lähettäessäsi tietoja tiedusteluiden yhteydessä tiedot säilytetään niin kauan, että saamme vastattua tiedusteluusi. Tarvittaessa säilytämme henkilötietosi edelleen kunnes mahdollinen oikeudellinen vaatimus suhteessa sinuun vanhenee, jotta tietoa voidaan tarvittaessa käyttää todistusaineistona. Jollei lainsäädäntö edellytä meitä säilyttämään tietoja pitempään, poistamme henkilötietosi vanhentumisajan päätyttyä. 
  • Palkintokilpailujen osalta tietosi poistetaan viimeistään neljän viikon kuluttua voittajan julkaisemisesta.

VIII. Oikeutesi rekisteröitynä
Rekisteröitynä sinulla on lain mukaan seuraavat oikeudet, joihin voit vedota myös meitä vastaan: 

Pääsy henkilötietoihin: Sinulla on Tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisesti oikeus milloin tahansa saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja; ja jos käsittelemme, sinulla on Tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisesti oikeus saada pääsy henkilötietoihin sekä saada tiettyjä lisätietoja, kuten käsittelyn tarkoitukset, kyseessä olevat henkilötietoryhmät, suunniteltu säilytysaika, tietojen alkuperä, automaattisen päätöksenteon käyttö ja jos henkilötietoja siirrettään kolmansiin maihin, tieto siirtoa koskevista suojatoimista. Lisäksi sinulla on oikeus saada jäljennös henkilötiedoistasi.

Oikeus tietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus Tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaisesti vaatia, että oikaisemme sinua koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot.  

Oikeus tietojen poistamiseen: Sinulla on oikeus Tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaisesti vaatia että, poistamme sinua koskevat henkilötiedot. Oikeutta saada tiedot poistetuiksi ei kuitenkaan ole, jos käsittely on tarpeen (i) sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi, (ii) lakisääteisen velvoitteemme noudattamiseksi (esim. lain edellyttämä säilyttämisvelvollisuus) tai (iii) oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Sinulla on oikeus Tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisesti vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Sinulla on oikeus Tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaisesti vaatia, että luovutamme sinulle sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet meille toimittanut, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Peruuttamisoikeus: Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi lupa henkilötietojesi käsittelyyn.

Vastustamisoikeus: Sinulla on Tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja vaatia, että lopetamme henkilötietojesi käsittelyn. Vastustamisoikeutta voi käyttää vain Tietosuoja-asetuksen 21 artiklan asettamissa rajoissa. Lisäksi etumme saattaa vaatia, että joissakin tapauksissa meillä on oikeus käsitellä henkilötietojasi vastustuksestasi huolimatta.  

Valitusoikeus valvontaviranomaiselle: Sinulla on oikeus Tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti tehdä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa vakinainen asuinpaikkasi tai työpaikkasi on taikka jossa väitetty rikkominen on tapahtunut, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan Tietosuoja-asetusta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia muutoksenhakukeinoja tai oikeussuojakeinoja.

Meidän osaltamme toimivaltainen valvontaviranomainen on: 

Saksa:
Der Landesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Rheinland-Pfalz
Prof. Dr. Dieter Kugelmann 
Käyntiosoite: Hintere Bleiche 34, 55116 Mainz
Postiosoite: Postfach 3040, 55020 Mainz
Puh:06131/208-2449
Faksi:06131/208-2497
Sähköposti:  

Suomi:
Tietosuojavaltuutettu
Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs., 00520 Helsinki
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki
Sähköposti:  
Puh. 029 56 66700
Faksi: 029 56 66735

Suosittelemme sinua kuitenkin osoittamaan valituksesi ensiksi meidän tietosuojavastaavallemme.

Hakemuksesi oikeuksieni käyttämisen osalta tulisi mahdollisuuksien mukaan osoittaa kirjallisesti joko yllä olevaan osoitteeseen tai suoraan tietosuojavastaavallemme.

IX. Velvollisuutesi tietojen antamiseen

Periaatteessa et ole velvollinen antamaan henkilötietojasi meille. Mikäli et kuitenkaan näin tee, verkkosivustomme käyttö ei ole mahdollista emmekä voi vastata tiedusteluihisi. Ne henkilötiedot, joita välttämättä tarvitsemme edellä esitettyihin käsittelytarkoituksiin, on nimenomaisesti sellaisiksi merkitty.

X. Automaattisesti tehtävät yksittäispäätökset / Profilointi

Emme tee automaattisia yksittäispäätöksiä tai profilointia (henkilökohtaisten olosuhteittesi automaattinen analysointi). 

 

Tietoa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesta vastustamisoikeudesta

Sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu Tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan e (käsittely on tarpeen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi) tai alakohtaan f (käsittely on tarpeen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi). Sama koskee näihin säännöksiin perustuvaa, Tietosuoja-asetuksen 4 artiklan mukaista profilointia.

Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä, emme enää käsittele henkilötietojasi paitsi, jos käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi tai jos käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Käsittelemme yksittäistapauksissa henkilötietojasi myös suoramarkkinointia varten. Jos et halua vastaanottaa markkinointia, sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointia varten. Tämä koskee myös profilointia, mikäli se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin. Noudatamme vastustamistasi sen esittämisestä lukien.

Mikäli vastustat, emme käsittele henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.

Voit toimittaa vapaamuotoisen kieltoilmoituksen seuraavaan osoitteeseen:

HARIBO Lakrids Oy Ab
Manttaalitie 5 B
01530 Vantaa
 
Puh. +358 9 8700 420

 

XI. Muutokset
Pidätämme itsellämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan verkkosivustollamme. Jollei muuta ole ilmoitettu, muutokset astuvat voimaan välittömästi. Ole hyvä ja tarkista säännöllisin väliajoin kulloinkin voimassa olevan tietosuojaselosteen sisältö.

 

Päivitetty 25. toukokuuta 2018

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.