Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!
22.07.2012

UUDET HARIBO CHAMALLOWS MINIS -VAAHTOKARKIT

Haribo Chamallows -vaahtokarkit ovat ihanan pehmeä herkku arkeen ja juhlaan. Ne maistuvat monessa muodossa — sellaisenaan, suklaaseen dipattuna, nuotiolla paahdettuna tai kaakaojuomassa. Yhdysvalloissa vaahtokarkkeja on käytetty jo kauan myös jälkiruoissa sekä leivonnaisissa. Tämä trendi on rantautunut myös Suomeen. Haribon vaahtokarkkivalikoima täydentyy keväällä 2012 uusilla minikokoisilla vaahtokarkeilla Chamallows Minis. Haribon vaahtokarkit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Vaahtokarkkeja leivonnaisiin, juhlapöytään tai iltanuotiolle

Haribon herkullisen pehmeät Chamallows-vaahtokarkit soveltuvat vaikkapa kesän juhliin suklaafonduen kanssa tarjoiltuna tai niitä voi nauttia ystävien kesken nuotiolla paahtaen. Näyttävät makeiset koristelevat myös juhlapöydän.  Laktoosittomat ja gluteenittomat vaahtokarkit soveltuvat niin ikään ruoanlaittoon, kuten esimerkiksi sellaisenaan jälkiruokien koristeluun tai sulattamalla leivonnaisten kuorrutteeksi. Haribo Chamallows vaahtokarkeista syntyvät vaikkapa herkulliset marja- ja vaahtokarkkitäytteiset muffinssit vaahtokarkkikuorrutuksella sekä ihanat macaron-leivokset. Reseptit saat sivun
alla olevasta PDF-linkistä.

Haribo Chamallows-valikoima laajenee keväällä 2012 Chamallows Minis 150 g -makeispussilla. Pienikokoiset, naposteluun soveltuvat makeiset täydentävät Haribon Mini-tuotteiden valikoimaa, johon kuuluvat ennestään Click Mix ja Mini Color-Rado -makeissekoitukset.

Vaahtokarkkien valmistusosaamista jo yli 60 vuotta

Haribon vaahtokarkit valmistetaan keittämällä sokeri, tärkkelys, glukoosisiirappi, vesi ja liivate tahnamaiseksi seokseksi, joka sekoitetaan kuohkeaksi. Samalla siihen lisätään aromi- ja väriaineet. Seos puristetaan pitkulaiseen muotoon, jäähdytetään, kuivataan ja pyöritetään jauhemaisessa tai kiteisessä sokerissa. Lopuksi makeistanko leikataan erikokoisiksi ja -muotoisiksi vaahtokarkeiksi.

Euroopan johtava vaahtokarkkivalmistaja Haribo valmistaa Chamallows -makeisiaan kolmella tehtaalla Belgiassa, Hollannissa ja Ranskassa. Vuonna 1996 Haribo osti Belgialaisen, vuonna 1950 perustetun, korkealaatuisista vaahtokarkeistaan tunnetun makeisvalmistaja Dulcian. Vuonna 2007 kaikki Dulcia-tuotteet muutettiin tuotemerkiksi Haribo Chamallows, jonka ansiosta vaahtokarkeilla on yhtenäinen tuotemerkki ympäri maailmaa. 

 


Gallery


Viimeisimmät uutiset

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.