Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2012 – Uusia etuja HARIBO-faneille

Uusi HARIBOn sovellus yhdistää pelin ja ilon arkipäivän hyödyllisten toimintojen kanssa!

Olipa se sitten sääennuste, GOLDBÄREN-toimituspalvelu, kuva muistoksi tai hauska taukopeli, HARIBO-Goldbär tarjoaa kaikki nämä toiminnot yhdessä ainoassa, maksuttomassa sovelluksessa … HARIBOn app-sovellus on ollut menestyksekkäästi toukokuusta 2012 alkaen Applen iOS-järjestelmässä ja nyt tämä hauska sovellus saadaan helmikuussa 2013 myös Android-älypuhelimiin.

Sovelluksen keskipisteenä on rakastettu HARIBOn nallekarhu (piirrettynä 3D-hahmona), joka ottaa kannettavassa laitteessa aina hyväntuulisen ystävän ja kumppanin aseman. Mukanaan sillä on iso valikoima hauskoja ja tarpeellisia toimintoja, jotka piristävät leikkisästi käyttäjän arkea.

Uusi HARIBOn sovellus tarjoaa täydellisen sääsovelluksen toiminnon. Jotta kaikki voivat luottaa sääennusteeseen, HARIBOn sovellus käyttää MeteoGroupin säätietoja. Sovelluksia käyttävät säätieteilijät kehittävät WeatherPron kanssa yhden markkinoiden suosituimmista sääsovelluksista.

Myös hauskana pienten ja isojen pelikumppanina HARIBOn nallekarhu kutsuu pelaamaan! Se reagoi monipuolisilla animaatioilla näytön kosketukseen. Näiden animaatioiden löytäminen pikku hiljaa on varmasti hauskaa sekä pienille että isoille HARIBOn faneille…

Olitpa lomalla tai muuten vain kavereiden kanssa menossa, Augmented Reality -teknologian ansiosta HARIBOn nallekarhu on aina valmis hauskaan valokuvaan! Etsi vain sopiva nallekarhun asento, sovita sen koko ja paikka oikeaan kuvaan ja ota kuva. Saat unohtumattomia muistoja. 

Ja lopuksi: kaikkien aikojen nopein ja yksinkertaisin GOLDBÄREN-toimituspalvelu!

HARIBO GOLDBÄREN -makeisia on saatavilla kuudella herkullisella maulla (omena, ananas, vadelma, mansikka, sitruuna, oranssi) ja jokaisella HARIBOn fanilla on oma henkilökohtainen lempimakunsa. Nämä lempimakusi voit nyt toimittaa uuden HARIBO-sovelluksen avulla mukavasti kotiin asti – joka puolella Eurooppaa, mihin aikaan tahansa! Ihan sama missä ja milloin omien lempinallekarkkien himo iskee, uudella HARIBO-sovelluksella olet vain muutaman napsautuksen päässä mukavasta ja vaivattomasta nallekarkkitoimituksesta…

Iloinen HARIBOn nallekarhu tuo hyvän mielen koko perheelle!

90 vuotta HARIBO GOLDBÄREN - 90 vuotta iloa ja nautintoa!

Maailmankuulut viinikumien synonyymit, GOLDBÄREN-nallekarkit ovat olleet jo 90 vuotta kaikissa suissa ja ne juhlivat ylpeänä 90-vuotis syntymäpäiväänsä!

Kukahan niitä ei tunne, HARIBOn GOLDBÄREN-nallekarkkeja? Sukupolvet rakastavat niitä ja ovat kasvaneet niiden kanssa. Vielä tänäkin päivänä ne tuovat pieninä herkullisina kumppaneina kultaisia ilon ja nautinnon hetkiä pienten ja suurten herkkusuiden arkipäivään. HARIBOn GOLDBÄREN-nallekarkit eivät ole yhtään vanhentuneet – ne ovat yhtä ”nuoria” kuin ennen ja myös 2000-luvulla makeishyllyn suosikkeja – dynaamisen nuorekkaina, edistyksellisenä ja mielettömän herkullisina mennään myös menestystä lupaavaan tulevaisuuteen!

Juuri kuuluisan syntymäpäiväsankarin 90-vuotis juhlavuotena HARIBO kunnioittaa GOLDBÄREN-nallekarkkeja rajoitetulla, huomiota herättävällä erikoispainoksella 200 g- ja 300 g -pakkauksissa. Ajankohtainen GOLDBÄREN-makeispussi ei ole ainoa näyttäviä hetkiä tarjoava osa, vaan myös sen kaksi tunnetuimpaa edeltäjää vuosilta 1959 ja 1979 lupaavat niitä myös näyttävillä historiallisilla ulkoasuillaan.

HARIBO avaa uuden tehdasmyymälän Saksan Neussissa

Pienet ja isot HARIBO-fanit voivat iloita uudesta HARIBOn tehdasmyymälästä Saksan Neussissa. Kaikissa HARIBOn tuotantopaikoissa Saksassa on nyt myös tehdasmyymälä!

Juhlatilaisuudessa Arndt Rüsges (toimitusjohtaja HARIBO), Stephan Vollmer (MAOAM-tehdaspäällikkö Neuss) ja Frank Wolters (Neussin kaupungin taloudellisen kehityksen päällikkö) avaavat uusimman HARIBOn viidestä tehdasmyymälästä.

600 m² myyntitila tarjoaa huippuhienoa ostosiloa pienille ja isoille: Candybar omien herkkujen kokoamiseen (yli 100 eri HARIBOn tuotetta), HARIBOn fanituotteita sekä koko HARIBOn valikoima MAOAM-makeisten ohella – valikoima kattaa yli 600 tuotetta! Miellyttävässä ympäristössä jokainen HARIBO-fani löytää varmasti mieluisensa!

VALMISTUS

Fruchtgummi Herstellung

Näin nallekarkit tulevat pussiin!

lue lisää tuotannosta

Käytät vanhaa selainta. Päivitä selaimesi uudempaan versioon, jotta voit nähdä tämän sivun kunnolla.