Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Minőség - a legfelsőbb parancs

Qualität

A HARIBO magas követelményeket támaszt a termékeihez felhasznált nyersanyagokkal szemben. Éppen ezért a HARIBO összes termelő üzeme világszerte a 2017-es év végétől FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) tanúsított, amely nagyon magas elfogadottságot élvez a nemzetközi kereskedelemben, és a teljes gyártási és szállítási lánc során a lehető legmagasabb minőségi és biztonsági szintet követeli meg.
A „minőség” külön építőelemek sorából áll össze. Egyrészt elengedhetetlenek az első osztályú nyersanyagok ahhoz, hogy folyamatosan meggyőző minőségben tudjunk szállítani. Továbbá nélkülözhetetlen a teljes gyártási folyamat pontos ellenőrzése - és méghozzá műszakilag a lehető legmagasabb szinten. Ebből kifolyólag számunkra különösen fontos, hogy minden egyes dolgozónk személyes együttműködésével támogassa termékeink minőségi szintjét. Kereskedelmi partnereink a termékeinkhez megfelelő raktározási feltételekkel kapcsolatban folyamatosan tanácsokkal látnak el minket, így árucikkeink minősége a raktárok polcain sem romlik.

Továbbá elkötelezettek vagyunk az ISO 50001 energiairányítási rendszer hatékony működtetésében, azaz az energiafelhasználás és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, valamint az ehhez szükséges információ és erőforrás biztosításában.
Üzemünkben ezért 2016 vége óta ISO 50001 szabvány szerint tanúsíttatott energiairányítási rendszert működtetünk.

Összefoglalva kijelenthetjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy megőrizhessük a „minőség mindenek előtt” filozófiánk érvényességét.

Díjak, kitüntetések

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.