Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Minőség - a legfelsőbb parancs

Qualität

A HARIBO magas követelményeket támaszt a termékeihez felhasznált nyersanyagokkal szemben. Éppen ezért a HARIBO összes termelő üzeme világszerte a 2017-es év végétől FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) tanúsított, amely nagyon magas elfogadottságot élvez a nemzetközi kereskedelemben, és a teljes gyártási és szállítási lánc során a lehető legmagasabb minőségi és biztonsági szintet követeli meg.
A „minőség” külön építőelemek sorából áll össze. Egyrészt elengedhetetlenek az első osztályú nyersanyagok ahhoz, hogy folyamatosan meggyőző minőségben tudjunk szállítani. Továbbá nélkülözhetetlen a teljes gyártási folyamat pontos ellenőrzése - és méghozzá műszakilag a lehető legmagasabb szinten. Ebből kifolyólag számunkra különösen fontos, hogy minden egyes dolgozónk személyes együttműködésével támogassa termékeink minőségi szintjét. Kereskedelmi partnereink a termékeinkhez megfelelő raktározási feltételekkel kapcsolatban folyamatosan tanácsokkal látnak el minket, így árucikkeink minősége a raktárok polcain sem romlik.

Összefoglalva kijelenthetjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy megőrizhessük a „minőség mindenek előtt” filozófiánk érvényességét.

Díjak, kitüntetések

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.