Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Minőség - a legfelsőbb parancs

Qualität

A HARIBO magas követelményeket támaszt a termékeihez felhasznált nyersanyagokkal szemben. Éppen ezért a HARIBO összes termelő üzeme világszerte a 2017-es év végétől FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) tanúsított, amely nagyon magas elfogadottságot élvez a nemzetközi kereskedelemben, és a teljes gyártási és szállítási lánc során a lehető legmagasabb minőségi és biztonsági szintet követeli meg.

A minőség külön építőelemek sorából áll össze. Egyrészt elengedhetetlenek az első osztályú nyersanyagok ahhoz, hogy folyamatosan meggyőző minőségben tudjon a HARIBO szállítani. Továbbá nélkülözhetetlen a teljes gyártási folyamat pontos ellenőrzése - méghozzá műszakilag a lehető legmagasabb szinten. Ebből kifolyólag a HARIBO számára különösen fontos, hogy minden egyes dolgozója személyes együttműködésével támogassa termékei minőségi színvonalát.

A HARIBO elkötelezett az ISO 50001 energiairányítási rendszer hatékony működtetésében, azaz az energiafelhasználás és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésében, valamint az ehhez szükséges információ és erőforrás biztosításában.
Üzemeiben ezért 2016 vége óta ISO 50001 szabvány szerint tanúsíttatott energiairányítási rendszert működtet.

Összefoglalva kijelenthetjük, hogy mindent megtesz azért, hogy megőrizhesse a „minőség mindenek előtt” filozófiája érvényességét.

Díjak, kitüntetések

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.