Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

HARIBO A FACEBOOK-on

A HARIBO Hungária a közösségi médiában is tartja a kapcsolatot fogyasztóival és rajongóival .  Rajongói oldalunk nap mint nap érdekes és vidám információkkal, fotókkal, hírekkel és játékokkal várja a látogatóinkat.
 
A Facebook oldalunkon fogyasztóinknak lehetősége nyílik kéréseket, véleményeket küldeni és betekinteni  a HARIBO életébe. Rajongóink első kézből értesülhetnek itt a HARIBO háza táján történt eseményekről, újdonságokról, aktuális nyereményjátékainkról és termékeinkről. Az oldal indulása óta egy valódi közösséggé formálódott és  folyamatosan bővül a mi kis  "HARIBO családunk", ahol rajongóink ötleteikkel, véleményükkel és kreativitásukkal segítik a márka további építését.  2011-ben az a megtiszteltetés ért minket, hogy rajongói oldalunk sikeres játékaival, kommunikációjával és alkalmazásaival elnyerte az Év Legsikeresebb Promóciója Díjat.
Emellett a rangos elismerés mellett mi bizonyíthatná jobban igazi sikerünket, mint rajongóink visszajelzései:

„A HARIBO olyan dolog ami szerelmet hozz össze, barátságokat, jó hangulatot, segít a tanulásban, kiránduláson is ott van velünk. A HARIBO az egyetlen dolog ami nem maradhat ki az életből, mert vele tökéletes az élet.”

„Egyszerűen Imádom, hisz Hariboval oly édes az élet! Ha gumicukor csakis a HARIBO hiszen gyermek s felnőtt kedve Tőle jó!!❤❤”

„Egyszerűen a legfinomabb. Ez nem gumicukor, ez HARIBO!”

„Ennél jobb HARIBO-s oldal nincsen és nincs ennél finomabb gumicukor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Rajongói oldalunk Haribo Hungária profilnév alatt érhető el.

Facebook
Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.