Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

GYIK

Hogyan kezelik az adataimat?

A jelentkezők adatait bizalmasan kezeljük, azokat csak a HR dolgozói és az adott terület vezetője láthatja. Az önéletrajzokat a nyitott pozíció betöltéséig őrízzük meg.

Hogyan bírálják el a pályázatokat?

A beérkező pályázatokat az illetékes szakmai vezetőkkel értékeljük. A kiválasztott jelölteket behívjuk egy személyes találkozóra. Az interjú során arra törekszünk, hogy megállapítsuk, mennyire alkalmas a jelölt a munkakör ellátására. A beszélgetésen szóba kerülhet a jelölt személyisége, hozzáállása és tapasztalatai. Természetesen a jelöltek kérdéseire is választ adunk. Célunk, hogy kiderüljön, megfelelő partnerek vagyunk-e egymás számára: számunkra Ön-e a legalkalmasabb jelölt, és mi vagyunk-e a megfelelő munkaadó a jelentkező számára.

A kiválasztás eredményéről az interjún részt vett jelölteket tájékoztatjuk akkor is, ha a pályázatuk nem volt sikeres. További tájékoztatásért keressék vállalatunk HR osztályát a +36 88 520 591 vagy 535 telefonszámon.

Milyen dokumentumokat kell küldenem a jelentkezéshez?

Küljde el részünkre friss önéletrajzát és motivációs levelét "pdf" vagy "doc" formátumban. Tartalmazza a fontosabb személyi adatokat, iskolai végzettséget, plusz képzettséget (pl. targoncás jogosítvány). Motivációs levelében fejtse ki, miért szeretne hozzánk jönni, mit vár el a megjelelölt pozíciótól.

Milyen módon tudok jelentkezni?

A Haribo lehetőséget biztosít arra is, hogy online is jelentkezhessen hozzánk. A Haribo oldalon történő jelentkezéskor a következő E-mail címe érkeznek meg a pályázatok: , melyre külön is mód van elküldeni. A postai, illetve személyes úton beérkező jelentkezéseket is szívesen átvesszük.

Mennyi időbe telik, míg válaszolnak a jelentkezésemre?

Minden egyes jelentkezésről egyedileg döntünk. Igyekszünk a jelentkezésekre a lehető legrövidebb idő alatt visszajelezni.

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.