Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

GYIK

Hogyan kezelik az adataimat?

A jelentkezők adatait mindig bizalmasan kezelik a HARIBO-nál, azokat csak a HR dolgozói és az adott terület vezetője láthatja. Az önéletrajzok a nyitott pozíció betöltéséig kerülnek megőrzésre.

Hogyan bírálják el a pályázatokat?

A beérkező pályázatokat az illetékes szakmai vezetők értékelik. A kiválasztott jelölteknek alkalmuk nyílik egy személyes találkozó keretein belül bemutatkozni. Az interjú célja, hogy a felek kölcsönösen megismerjék egymás ambícióit, a beszélgetésen szóba kerülhet a jelölt személyisége, hozzáállása és tapasztalatai. Természetesen megválaszolásra kerülnek a jelölt által feltett kérdések is. A találkozó célja, hogy mindkét fél számára kiderüljön, a jelölt és a HARIBO megfelelő partnerei lennének-e egymás számára.

 

A kiválasztás eredményéről az interjún részt vett jelöltek akkor is tájékoztatást kapnak, ha a pályázatuk nem volt sikeres. További tájékoztatást a HR osztály munkatársait tudnak adni a +36 88 520 591 vagy +36 88 520 535 telefonszámon.

Milyen dokumentumokat kell küldenem a jelentkezéshez?

A beküldendő önéletrajz és motivációs levél formátuma "pdf" vagy "doc" legyen. Lehetőleg a pályázati anyag tartalmazza a fontosabb személyi adatokat, iskolai végzettséget, plusz képzettséget (pl. targoncás jogosítvány). A motivációs levél térjen ki arra, hogy miért szeretne hozzánk jönni, mit vár el a megpályázott pozíciótól.

Milyen módon tudok jelentkezni?

A Haribo lehetőséget biztosít arra is, hogy online is jelentkezhessen a nyitott pozíciókra. A Haribo oldalon történő jelentkezéskor a következő e-mail címe érkeznek meg a pályázatok:  – mely címre külön is van lehetőség a pályázatok elküldésére. A postai, illetve személyes úton beérkező jelentkezéseket is örömmel fogadják a HARIBO HR munkatársai.

Mennyi időbe telik, míg válaszolnak a jelentkezésemre?

Minden egyes pályázatról egyedileg meghozott döntés születik. A beérkezett jelentkezésekre a feldolgozásukat követően a lehető legrövidebb idő alatt jeleznek vissza a HARIBO Hungária Kft. HR osztályának munkatársai.

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.