Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2010 – Teljes gázzal a 21. Századba

A HARIBO visszatér a motorsportba

Az 1970-től 1994-ig tartó időszakban a HARIBO sikeres szereplője volt a nemzetközi autó- és motorsportnak. 2010-ben a vállalat a Manthey csapattal tért vissza a versenypályára. A két lenyűgöző HARIBO designnal megfestett Porsche 911 GT3 R és GT3 Cup S nem csak a nürburgringi 24-órás versenyben, de a VLN (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring) bajnokságban is résztvesz.

A Lebensmittel Zeitung a HARIBO-t tüntette ki a „Goldener Zuckerhut 2010“ elnevezésű díjjal!

Kiváló érdemek elismerése: a Lebensmittel Zeitung (Élelmiszerújság) a Goldener Zuckerhut 2010 díjjal az élelmiszeripar különösen kiemelkedő teljesítményeit ismeri el!

A Goldener Zuckerhut (Arany Cukorsüveg) az élelmiszeripar kitüntetése, amely évente az ezen a területen működő vállalatok vagy személyek között kerül kiosztásra. A jeles szaktekintélyekből álló zsűri a díjat az alábbi feltétel alapján ítéli oda:

  • A kitüntetés olyan vállalati vagy személyi teljesítményért jár, amely hosszú távon nagy hatást gyakorol az iparág fejlődésére.

A díj kiváló elismerése a HARIBO évtizedes, egyedülálló sikertörténetének.

90 éves a HARIBO

„HARIBO macht Kinder froh und Erwachsene ebenso“. Ki ne ismerné a világhírű reklámszlogen fülbemászó dallamát? 2010. december 13-án 90 éves lett a világszerte működő vállalat, a HARIBO.

Ismerkedjen meg a hagyományokat követő családi vállalkozás egyedülálló sikertörténetével! Tudjon meg többet a gazdag termékkínálatról, a sikeres konszern legendás vásárlói hűség kialakításáról és a kitűnő termékminőségről.

Valódi, egyedülálló cégtörténet, amely a 21. században is biztosan rejteget meglepetéseket és újdonságokat!

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.