Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2011 – Megújulás nagy léptekben

A www.haribo.com új dizájnja - leköszön a Planet HARIBO és átveszi helyét a HARIBO CITY

A Planet HARIBO nyolc sikeres év után eltűnik a világűr rengetegében és átadja helyét egy modern, 3D városrésznek, amely nem más, mint a HARIBO CITY.

Szórakozás, információ, vásárlás: egyedülálló internetes platform az egész családnak, a jól ismert mottóhoz híven: Gyermek, felnőtt kedve jó, édes élet HARIBO!

Minőség felsőfokon, hagyomány, trend és elsősorban modern, dinamikus fellépés - ezt képviseli a HARIBO már több, mint 90 éve. Az új internetes megjelenés három platformon zseniálisan meríti ki ezeket a fogalmakat: a Corporate Website, a multimediális online-élményvilág, a HARIBO CITY valamint az innovatív HARIBO-Online-Shop egységes rendszert alkot.

A tökéletes online-kommunikáció, a vállalat optimális reprezentációja és egy friss, átlátható dizájn voltak az internetes megjelenés újragondolásának fő mozgatórugói. A HARIBO új internetes megjelenése a márka ugródeszkája az aktuális témákhoz, kampányokhoz és természetesen a közösségi médiához.

A HARIBO Solingenben megnyitja teljesen automatizált magaspolc rendszerű készáruraktárát

18 hónapig tartó építkezést követően eljött az idő: A HARIBO 2011.október 8-án Solingenben megnyitja új készáruraktárát. Dr. Hans Riegel HARIBO-társtulajdonos, Arndt Rüsges (a HARIBO ügyvezetője), Norbert Feith főpolgármester és Dr. Volker Jungbluth (a Swisslog Deutschland ügyvezetője) a munkatársak és családtagjaiknak, valamint meghívott vendégeknek rendezett ünnepség keretében megnyitják az új raktárat. A készáruraktárat szimbolikusan egyetlen gombnyomással nyitja meg Dr. Hans Riegel, Arndt Rüsges ügyvezető és a HARIBO maci.

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.