WELCOME TO THE HAPPY WORLD OF HARIBO!

Onze medewerkers zijn de drijvende krachten van de organisatie. Ontdek alle mogelijkheden en kansen die we mensen bieden.

Werken in een snoepwereld?

Dat is toch ieders droom! Bij HARIBO kom je terecht bij één van dé toonaangevende merken binnen FMCG. Onze mensen maken het verschil in wie we zijn en waar we staan. Investeren in opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en carrièremogelijkheden zijn dan ook essentieel. Grijp deze kans, word deel van onze HARIBO familie en werk mee aan onze geluksmomentjes.

An

Wat maakt Haribo Employer of Choice? 2 ijzersterke ingrediënten: onze BRAND en onze PEOPLE. We zijn op beide domeinen erg succesvol door een heleboel investeringen die we doen, zowel in onze HARIBO Brand als in onze mensen.

Als HR Manager voor BENE, ben ik trots te kunnen zeggen dat we een klimaat van groei gecreeerd hebben over de afgelopen jaren waarin mensen zich kunnen ontwikkelen en écht stappen kunnen maken. We streven bovendien ernaar om zowel consumenten als onze eigen medewerkers kleine momentjes van geluk te bieden, “childlike happiness” is immers 1 van onze core values. Als je daarenboven wil werken voor een familiebedrijf dat internationale expansie voorop zet maar tegelijk ook lokale ownership geeft aan de verschillende landen, ben je bij HARIBO aan het juiste adres!

Welcome to the Happy World of Haribo!

An Boeckxstaens
HR Manager

Mimoun, Verpakkingsoperator
Waarom kiest hij voor HARIBO als werkgever?

Mimoun Statement.jpg

Ondertussen werk ik al zes jaar bij HARIBO.  Ik ben hier terecht gekomen door een ex-collega van me die hier aan de slag was gegaan. Hij was heel tevreden en raadde me aan ook te solliciteren. Een uitdaging als operator leek me wel wat en na een interimperiode mocht ik vast opstarten.   

 

Als Verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor het verpakken van de Chamallows. In totaal hebben we een honderdtal verschillende producten met elke zijn specifieke manier van verpakken. Om dit optimaal te laten verlopen werk ik samen met een tiental andere collega’s. De sfeer in het team is top. We kennen elkaar goed en zijn goed afgestemd op elkaar.

 

Bij HARIBO krijg je heel wat verschillende kansen.  Je krijgt niet alleen de kans om in je job te groeien, maar ook als persoon. Ik heb doorheen de jaren verschillende functies uitgevoerd en dat geeft ook heel wat afwisseling. Daarnaast leer je op die manier ook de organisatie beter kennen. Als er nieuwe werknemers opstarten, krijg je dan ook de kans om jouw kennis met hen te delen.

lees meer
verkleinen

Annemiek, Key Account/Field Sales Manager
Waarom kiest zij voor HARIBO als werkgever?

annemiek_statement

Ik kwam voor het eerst in contact met HARIBO toen ik op zoek ging naar een afstudeerstage voor mijn opleiding Commerciële Economie. Ik ging met HARIBO in gesprek en kreeg van hen de kans om op te starten als stagiaire. Werken bij HARIBO was zo leuk dat ik zelfs na het voltooien van mijn stage en tijdens mijn master aan de Universiteit van Tilburg, deeltijds bleef werken aan verschillende projecten. Na het afronden van mijn master, ging ik  fulltime voor HARIBO aan de slag gegaan als Product Manager.

Ondertussen zijn we vier jaar verder en werk ik als Key Account Manager. Een functie met een enorme veelzijdigheid en verantwoordelijkheid. Algemeen is HARIBO een organisatie waarbij er veel vrijheid wordt gegeven en ondernemerschap wordt gevraagd in het uitvoeren van je job. Geen dag is hetzelfde, wat ervoor zorgt dat je veel leert en je snel ontwikkelt.

Ik heb zelf gekozen voor HARIBO omdat HARIBO een werkplek is waar je jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen, elke dag weer. Er is een heel open cultuur waarbij veel belang wordt gehecht aan teambuidling en daarnaast is er ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door middel van coaching / mentoring.

HARIBO zorgt altijd voor een glimlach, ook bij haar werknemers! HARIBO staat voor fun en dit merk je ook op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt maar er is ook altijd ruimte om even te lachen.

lees meer
verkleinen

Kids and Grown-ups love it so, the Happy World of Haribo