Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2014 - HARIBO úton a sikeres jövő felé: új telephely

A HARIBO Grafschaft községben vásárol telket

A sikert ígérő jövő megalapozása.

2013.09.18-án a HARIBO GmbH & Co. KG társasági tagjai egyhangúlag megszavazták a rajna-vidék-pfalz-i Grafschaftban létesítendő új telephely létrehozását. Azóta lázasan folynak az előkészületek. Ezzel kapcsolatosan hangsúlyoznunk kell a tárgyalások kellemes és nyitott hangulatát, valamint a terv támogatását a rajna-vidék pfalz-i politika és közigazgatás valamennyi szintjén.

Az Innovationspark Rheinland 27 hektáros telkén, amely az A61 autópálya tekintetében kedvező helyen fekszik, 100.000 raklapkapacitással rendelkező logisztikai központ, 50.000m² -en elhelyezkedő, legújabb technológiai fejlettségű gyártósorok és hatalmas irodahelyiségekkel rendelkező ultramodern igazgatósági épület kerül létesítésre.

A HARIBO ezzel a lépéssel oldja meg a bonni telephely korlátozott kapacitásának problémáját, amely immáron nem csupán a termelés területét, hanem az igazgatást is érinti. A jövőbeni növekedés érdekében az igazgatás és a termelés területén egyaránt elengedhetetlen a személyzet számának növelése. Ezzel a HARIBO 300 új munkahelyet teremt Németországban és egyidejűleg valamennyi dolgozója munkahelyének adottságait szeretné jelentős mértékben javítani. A bonni termelési telephely és a hozzá tartozó vállalati igazgatóság ebben nem érintett.

Az új HARIBO-telephely németországi rajna-vidék-pfalz-i megnyitását - amelynek alapkövét már Dr. Hans Riegel és Paul Riegel utódai lefektették - 2017-re tervezte a vállalat.

A HARIBO egy innovatív és jövőközpontú családi vállalkozás, melynek termékei iránt világszerte növekvő kereslet mutatkozik. Az előző generációk kiváló mintája a jelenlegi vállalatvezetést is arra sarkallja, hogy nagyon komolyan vegyék felelősségüket a belső és külső érdekcsoportokkal szemben.

Ezzel a lépéssel a csaknem 100 éves HARIBO vállalat történetében további mérföldkő letételére került sor.

Gyártás

Fruchtgummi Herstellung

Így kerülnek a Goldbären figurák a zacskóba!

Tudjon meg többet a gyártásról

Ön egy elavult böngészőt használ. Kérjük, frissítse böngészőjét, hogy a honlap használható legyen.