Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2010 – full fart framåt in i 2000-talet!

HARIBO gör comeback inom motorsporten

Efter flera år av framgångsrikt deltagande i internationell motorsport mellan 1970 och 1994 är HARIBO tillbaka på racingbanan år 2010 med laget Manthey. De båda nya HARIBO-designade Porsche-modellerna 911 GT3 R och GT3 Cup S imponerar inte bara med sina pilotförare på 24-timmarsloppet i Nürburgring, utan även på långdistansmästerskapet VLN (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring).

Lebensmittel Zeitung tilldelar HARIBO priset ”Goldener Zuckerhut 2010”!

En belöning för utmärkta insatser. Den tyska tidskriften ”Lebensmittel Zeitung” delar ut priset ”Goldener Zuckerhut 2010” för enastående arbete inom området för livsmedel!

”Goldener Zuckerhut” är ett branschpris som delas ut varje år till företag och personligheter inom livsmedelsbranschen. En renommerad jury utser vinnarna efter följande kriterium:

  • Utmärkelsen går till ett företag eller en person som uträttat arbete som har haft stor betydelse med långsiktiga effekter på den övergripande utvecklingen inom denna näringsgren.

För HARIBO är detta en förstklassig bekräftelse på företagets mångåriga, unika framgångshistoria!

90 år med HARIBO

”HARIBO macht Kinder froh und Erwachsene ebenso”. Översatt till svenska betyder detta ”HARIBO gör barn glada och vuxna likaså” och har blivit företagets berömda reklamslogan. Den 13 december 2010 fyllde det numera internationella företaget HARIBO 90 år.

Här får du en tillbakablick på det familjeägda företagets unika framgångshistoria. Ta reda på mer om det färgglada produktsortimentet som säljs världen över, om det framgångsrika företagets legendariska kundbindning och om den utsökta produktkvaliteten.

En verkligen unik företagshistoria som med säkerhet kommer att erbjuda många överraskningar och nyheter även under 2000-talet.

TILLVERKNING

Fruchtgummi Herstellung

Så hamnar Goldbären i påsen!

Läs mer om tillverkningen

Du använder en äldre webbläsare. Du måste uppdatera till en nyare webbläsare för att den här webbplatsen ska kunna visas korrekt.