Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2012 – nya kanaler till fördel för HARIBO-fansen

I HARIBO:s nya app förenas skoj och glädje med praktiskt mervärde för vardagen!

Oavsett om du är intresserad av väderprognoser, hemleverans av guldbamsar, minnesbilder eller roliga spel för att fördriva tiden – HARIBO-guldbamsen erbjuder alla dessa funktioner i en unik, avgiftsfri app. Efter en framgångsrik lansering av HARIBO-appen i maj 2012 på Apples iOS-system finns denna roliga app nu även för smarttelefoner med Android-operativsystem.

I centrum för appen står den populära HARIBO-guldbamsen (som animerad 3D-figur), som intar rollen av en gladlynt vän och följeslagare på användarens mobila enhet. I bagaget har han med sig en rad roliga och praktiska funktioner som gör vardagen lite lättsammare.

Den nya HARIBO-appen erbjuder samma funktioner som en fullvärdig väderapp. Väderinformationen i appen kommer från MeteoGroup för att säkerställa högsta möjliga tillförlitlighet. Med WeatherPro har de app-inbitna väderproffsen utvecklat en av de framgångsrikaste väderapparna på marknaden.

HARIBO-guldbamsen bjuder dessutom bokstavligt talat in både små och stora användare till lek och skoj! Han reagerar på beröring av skärmen genom olika animationer. Att successivt upptäcka dessa animationer kommer att vara ett rent nöje för alla HARIBO-fans…

Tack vare tekniken Augmented-Reality är HARIBO-guldbamsen alltid redo för en rolig ögonblicksbild, så passa på och ta några bilder på semestern eller när du är ute med dina vänner! Välj helt enkelt en lämplig posering hos guldbamsen, anpassa storlek och position till det riktiga motivet och skapa ett foto. Du får garanterat oförglömliga minnesbilder! 

Sist men inte minst: Nu är det snabbaste och enklaste sättet att beställa hem guldbamsar här!

HARIBO GOLDBÄREN finns som bekant i sex läckra smakriktningar (äpple, ananas, hallon, jordgubb, citron, apelsin) och varje HARIBO-fan har sin egen personliga favorit. Nu kan man enkelt och bekvämt beställa hem sin favoritsmak med hjälp av den nya HARIBO-appen – när som helst och från vilken plats som helst i Europa! Så nu kvittar det var du är när du blir sugen på din favoritguldbamse. Med HARIBO-appen är du alltid endast några klick från en enkel och praktisk hemleverans av GOLDBÄREN.

Den glada HARIBO-guldbamsens goda humör smittar säkert av sig på hela familjen!

90 år med HARIBO GOLDBÄREN – 90 år av glädje och njutning!

De världsberömda guldbamsarna – synonymt med vingummi – har varit på allas läppar i 90 år och fyller alltså nu 90!

Det finns väl knappast någon som inte känner till legendariska HARIBO GOLDBÄREN? Flera generationer har växt upp med dem och älskar dem. Även idag fortsätter de söta nallarna att skänka gyllene stunder av njutning åt både stora och små gottegrisar. HARIBO GOLDBÄREN har inte åldrats ett dugg – de är något att sätta tänderna i även på 2000-talet och de absoluta favoriterna på godishyllan. Guldbamsarna är unga, dynamiska och innovativa och går en strålande framtid till mötes!

För att fira den berömda gulbamsens 90-årsdag ger HARIBO ut GOLDBÄREN i en begränsad och annorlunda specialupplaga i 200 och 300 grams förpackningar. Inte bara den aktuella GOLDBÄREN-påsen utan även två av de populäraste föregångarna från 1959 och 1979 utlovar nostalgiska och söta stunder med sin historiska framtoning.

90 år med HARIBO GOLDBÄREN – 90 år av glädje och njutning!

HARIBO öppnar ny fabriksförsäljning i tyska Neuss

Goda nyheter från Neuss för stora och små HARIBO-fans! Nu erbjuder HARIBO fabriksförsäljning på alla sina produktionsorter i Tyskland!

Under en högtidlig ceremoni invigde Arndt Rüsges (VD för HARIBO), Stephan Vollmer (MAOAM-fabrikschef Neuss) och Frank Wolters (ansvarig för ekonomisk utveckling i staden Neuss) den senaste av fem HARIBO-fabriksförsäljningar.

Lokalen har en yta på 600 m² där ung och gammal shoppa loss.  Här finns en godisdisk där man själv kan blanda sina favoritsorter (mer än 100 olika HARIBO-produkter), HARIBO-souvenirer samt hela HARIBO-sortiment inklusive varumärket MAOAM – ett utbud på mer än 600 artiklar! I denna avslappnade atmosfär hittar säkert alla HARIBO-fans just sin favoritgodsak!

TILLVERKNING

Fruchtgummi Herstellung

Så hamnar Goldbären i påsen!

Läs mer om tillverkningen

Du använder en äldre webbläsare. Du måste uppdatera till en nyare webbläsare för att den här webbplatsen ska kunna visas korrekt.