NIEUW VAN HARIBO

Ontdek onze allernieuwste snoepjes

01.03.2019

Onze toppers nu ook in voordeelverpakking!

Onze toppers Kindermix, Starmix en Happy Peaches zijn nu ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 400g. Natuurlijk niet om in je eentje op te eten… ;-)

01.03.2019

Happy Peaches F!ZZ, jouw favoriet nu ook in zuur!

Happy Peaches F!ZZ zijn de welbekende HARIBO Happy Peaches maar dan in een zure variant. Ze zijn te herkennen aan hun gele en groene kleur! Met Happy Peaches F!ZZ breiden we onze F!ZZ lijn verder uit met jouw favorieten in zuur!

01.03.2019

HARIBO Duo’s

De nieuwe Duo’s van HARIBO zijn er in drie varianten: Duo’s Fruity (fruitige staafjes), Duo’s F!ZZ (lichtzure fruitige staafjes) en Duo’s Drop (dropstaafjes). Deze vrolijke snoepstaafjes hebben een zachte, romige, tweekleurige vulling – hier hebben ze ook hun naam aan te danken. Elke kleur vulling heeft een eigen fruitsmaak. Gecombineerd met de fruitige- of dropsmaak van de omhulsel zorgt dit voor een echte smaaksensatie!

01.03.2019

Chamallows Rainbollows, kleurrijke spekjes in diverse smaken!

HARIBO voegt kleur toe met Chamallows Rainbollows. Het is een vrolijke mix van spekjes in verschillende kleuren en in aardbei,- banaan- en tutti frutti smaken. Het laagje van kristalsuiker geeft het spekje ook nog eens een krokante bite. Jammy!

01.01.2018

30% LESS SUGAR, SAME GREAT TASTE

Een snoepje van HARIBO, als een kleine traktatie voor jezelf of anderen, dat is altijd iets om naar uit te kijken. Met de HARIBO 30% minder suiker varianten Fruitilicious, Scuba Mix en Fruity Pinguins, is er nu ook een aanbod van heerlijke snoepjes voor wie bewust let op zijn of haar suikerinname, maar wel af en toe wil genieten. Met 30% minder suiker hebben onze snoepjes nog steeds dezelfde lekkere, fruitige smaak die je altijd al gewend was van HARIBO fruitgom!

01.01.2018

HARIBO F!ZZ, jouw favorieten nu ook in Zuur!

Wie kent ze niet, de iconische kersjes, banaantjes en colaflesjes van HARIBO. Deze populaire fruitgomsnoepjes zijn er nu ook in een zure variant! Met Happy Cherries F!ZZ, Bananas F!ZZ en Happy Cola F!ZZ biedt HARIBO variatie en dus voor ieder wat wils.

Kids and Grown-ups love it so, the Happy World of Haribo