Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!
14.07.2014

VROLIJK NIEUWS VAN HARIBO!

Probeer onze nieuwe smaken Vrolijke Drop: Salmiak, Zachte Honing en Drop & Mint. Drie populaire dropsmaken, maar dan met een vrolijke, eigen twist. De Salmiakvariant heeft een zachte kern en een heerlijk omhulsel van echte salmiak. De Zachte Honing bevat 5% echte honing en Drop & Mint is een mix van drop met een laagje mint. Met drie frisse nieuwe kleuren voegen de verpakkingen nog meer vrolijkheid toe aan het schap. Haribo Vrolijke Drop is aanstekelijk lekker.

03.02.2014

MAOAM Happy Fruttis

Kleine vrolijke cadeautjes in populaire fruitsmaken.

03.02.2014

NIEUW! HARIBO Zuur: Miami, Brazil & Jamaica!

Met trots presenteren wij onze nieuwe introductie binnen fruitgom: HARIBO Zuur, een concept bestaande uit 3 nieuwe producten! HARIBO Miami is een knallende verpakking met daarin zure matjes in bite-size. Een mix van vier populaire smaken; braam, appel, citroen en aardbei! HARIBO Brazil bestaat uit zure spaghetti sliertjes in de tropische smaken: perzik, kokos-ananas en cola-citroen! De derde en laatste variant is HARIBO Jamaica; zure aardbeien staafjes met een zoete vulling en zure omhulling voor een bijzondere smaakexplosie! Wij zijn benieuwd naar jullie reacties. Laat het ons weten op Facebook!

NIEUWSBRIEF

Newsletter

Altijd direct geïnformeerd met de kosteloze HARIBO nieuwsbrief!

naar de aanmelding

U gebruikt een verouderde browser. Schakel over naar een actuele browser, zodat deze website correct kan worden weergegeven.