HARIBO FUN

Beresterke (win)acties van HARIBO!

01.03.2019

Wat is jouw favoriet?

Stem op jouw favoriete Haribo snoepje en maak kans op één van de toffe prijzen met jouw Haribo favoriet erop! Om mee te doen, heb je een unieke actiecode nodig. Deze kan je vinden op de actiesticker op verschillende deelnemende Haribo verpakkingen. Door deel te nemen aan de winactie, maak je kans op 1 van de 10.000 prijzen uit de Haribo Iconen Collectie. Deze collectie bestaat uit een katoenen tas, sokken, bandana, strandhanddoek en hangmat! Als je wint, krijg je één van deze toffe prijzen met jouw favoriet erop toegestuurd. Wat is jouw favoriet…? #iloveharibo

De actie loopt van 1 maart tot 1 augustus 2019.

DOE MEE

09.07.2018

Win een Graffiti Workshop met Haribo F!ZZ

Om kans te maken op één van de Graffiti Workshops voor 2 personen t.w.v. €100,- stuur je je kassabon van een HARIBO F!ZZ product in via de actiepagina. Als je gewonnen hebt, ontvang je een e-mail met daarin een voucher met unieke code waarmee je een Graffiti Workshop kan reserveren. De workshops worden uitgevoerd door GraffitiNetwerk in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel en Antwerpen, op door GraffitiNetwerk vastgestelde data.

De ‘Win een Graffiti Workshop’-actie loopt van 9 juli t/m 16 september 2018.

01.05.2018

Vier de zomer met Haribo!

Altijd al zo’n tof, uniek luchtbed in de vorm van een Haribo snoepje willen hebben? Onze zomercampagne met de inmiddels zeer bekende en populaire luchtbedden winactie is weer gestart! Dit jaar hebben we luchtbedden in de vorm van een Kers en een Banaan. Wat moet je doen om kans te maken? Simpel! Ga naar de winkel en koop jouw favoriete Haribo zakje mét actiesticker. Op deze sticker staat een unieke code vermeldt, welke je invult op de actiepagina. Heb jij één van de winnende codes? Dan kan je kiezen uit het Kersen luchtbed of Bananen luchtbed, zolang de voorraad strekt. Dat wordt een heerlijke zomer!

De ‘Win een Luchtbed’-actie loopt van 1 mei t/m 30 september 2018.

Kids and Grown-ups love it so, the Happy World of Haribo