LIFE LONG LEARNING!

Benieuwd hoe HARIBO ontwikkeling ondersteunt?

Jezelf ontwikkelen?

Individuele ontwikkeling is essentieel voor iedere medewerker. Ook bij HARIBO! Wij geven onze medewerkers de kans om zichzelf te ontwikkelen doorheen hun carrière.

Start bij HARIBO en ontdek je talenten om ze verder te ontplooien. Op maat, want we geloven erin dat iedereen uniek is. Get inspired!

CHOOSE YOUR CHALLENGE

YOUNG POTENTIAL
PROGRAM

SENIOR LEADERSHIP
PROGRAM

DISCOVERY INSIGHTS
TRAINING

Young Potential Program

Jonge talenten worden bij Haribo meegenomen in een intensief ontwikkelingstraject waarbij ze zowel professioneel als persoonlijk groeien onder de professionele vleugels van ervaren coaches. Ontdek hoe het Young Potential Program gedurende een periode van 2 jaar onze jonge medewerkers uit verschillende departementen samenbrengt, uitdaagt en klaarstoomt voor een volgende stap in hun carrière bij Haribo!

“Het traject is een opstapeling van hindernissen, je valt, krabbelt recht en gaat sterker en wijzer verder.”

Sam Keymeulen
Project engineer

Senior Leadership Program

Strong leadership is de key voor elke organisatie. Bij Haribo investeren we, ook in de ontwikkeling van onze Senior Leaders. Zij moeten klaar zijn om binnen enkele jaren aan het roer te staan van onze succesvolle onderneming. Het Senior Leadership Program focust op individuele ontwikkelingsbehoeften en strategisch leiderschap.

"Het Senior Leadership Programma geeft me, onder leiding van een coach en samen met andere leidinggevenden, de mogelijkheid om te blijven evolueren. Je stapt uit je dagdagelijkse werkzaamheden om samen te reflecteren over moeilijkheden en valkuilen die je ervaart in het leidinggeven.  Een unieke kans dus om met jezelf aan de slag te gaan."

Steve Corbeel
Productiemanager

Discovery Insights Training

Bij Haribo zijn we overtuigd van de kracht van Feedback. We stimuleren dan ook een feedback cultuur waarin medewerkers competent gemaakt worden om elkaar feedback te kunnen geven. Alle medewerkers, van operator in de fabriek tot bestuurder, krijgen training in onze feedback tool. 

Deze tool nodigt onze medewerkers uit om naar zichzelf te kijken, naar de kracht van hun eigen ik. Want daar begint het allemaal: ken jezelf, herken de ander en maak verbinding!

Kids and Grown-ups love it so, the Happy World of Haribo