Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Kvalitet – vår högsta prioritet

Qualität

Vi på HARIBO ställer höga krav på kvaliteten på de råvaror som ingår i våra produkter. Det är alltså inte en tillfällighet att HARIBO för nionde gången på rad har utsetts till "Tysklands mest tillförlitliga godistillverkare" och gång på gång belönas med otaliga DLG-guldmedaljer, en tysk kvalitetsmärkning för utomordentlig produktkvalitet. Dessutom är alla HARIBO-anläggningar i Tyskland certifierade enligt IFS (International Food Standard) på nivån "Higher Level", en bedömning av produkternas kvalitet och säkerhet som genomförs av TÜV.

 

Begreppet "kvalitet" utgörs av en rad enskilda beståndsdelar. Å ena sidan är förstklassiga råvaror en förutsättning för att konstant kunna erbjuda högsta kvalitet. Å andra sidan är strikta kontroller av den kompletta produktionsprocessen oumbärliga – på högsta tekniska nivå. Dessutom är det särskilt viktigt att varje enskild medarbetare främjar kvalitetsnivån på våra produkter genom egna, personliga ansträngningar. Vi håller ständigt våra handelspartners uppdaterade i fråga om korrekta lagringsförhållanden, så att våra produkter bibehåller samma höga kvalitet även när de har hamnat på hyllorna.

Det hela kan sammanfattas med att vi satsar allt för att omsätta vårt motto "kvalitet i första rummet" även i praktiken.

Utmärkelser

Du använder en äldre webbläsare. Du måste uppdatera till en nyare webbläsare för att den här webbplatsen ska kunna visas korrekt.