Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

HARIBO Danmarks samarbejdspartnere

Hos Haribo har vi valgt at koncentrere os om få, udvalgte sponsorater. Det vigtigste for Haribo, er at samarbejde med privat-personer eller organisationer, som har de samme grundlæggende værdier, for derigennem at få vores budskab ud til forbrugerne via aktivering og involvering. Haribos grundlæggende værdier handler i stor grad om familie, hygge, sjov, samvær og kvalitet. Derfor har vi valgt nedenstående sponsorater, hvor vi mener, at vi i samarbejde med sponsorudbyderen kan skabe aktiviteter, som handler om disse værdier, og hvor man kan se et naturligt link mellem Haribo og sponsoratet.

Læs mere om de enkelte sponsorater.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland – et sommerland helt ude i skoven!

Forlystelsesparken i det nordjyske råder i alt over 110 ha, hvoraf selve parken med forlystelser udgør ca. en fjerdedel - det svarer til intet mindre end 55 fodboldbaner! Der er god afstand til parkens naboer og derfor en helt autentisk skovtursstemning midt i mellem de høje, flotte træer.

Fårup Sommerland er en 5-stjernet attraktion, der i år byder på flere nyheder.

Udover en helt ny HARIBO konceptbutik, som giver mulighed for at købe et stort udvalg af HARIBO slik og merchandise, kan du nu også opleve ’Pindsvinet’, en rutsjebane for alle små krudtugler, shows med skovens allerbedste venner: Egern Pindsvin og den nye 4D film med Grim E. Ulv og Hjulben.

Kombiner fx dit ophold i Fårup Sommerland med overnatning på campingplads eller i hytte og få flere dage med gode oplevelser for hele familien.

Fårup Sommerland er i år kåret til verdens 3. bedste familiepark, og vi er stolte over at være en del af en god familieoplevelse. 


Galleri


Andre samarbejdspartnere

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.