Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!
21.01.2020

Byd velkommen til de nye bløde Haribo vingummier – Fruktilurer

Hos Haribo har vi produkter til enhver smag. Vi introducerer nu en helt NY type Haribo vingummi til dem, som bedre kan lide lidt blødere vingummier. Fruktilurer Frugt & Bær er således virkelig lækre bløde vingummier med dejligt blødt bid kombineret med de friske frugt smage som allerede kendes fra øvrige Haribo vingummier. Da disse vingummier...

20.01.2020

Nyt Haribo mix med de nye bløde Fruktilurer vingummier

Fruktilurer Happy Mix er en ny velsmagende mix pose, hvor vi har kombineret vores nye bløde Fruktilurer vingummier med de velkendte Black Eldorado lakridser samt de friske lakridsstænger; Lemon Sticks. Et mix uden gelatine eller andre animalske ingredienser så også mærket ”suitable for vegetarians”.

04.03.2019

Nyt Haribo yndlingsmix – valgt af forbrugerne

Danskerne har talt og vi har lyttet. Det store Haribo slikvalg som blev afholdt i 2018 gjorde det tydeligt hvilke af vores produkter, der er ekstra populære. Den helt store vinder blev Haribo Vampyrerne som vi nu har blandet i en ny mix pose sammen med en del af de øvrige favoritter Milkshake, Happy Cherries, Hindbær Brombær, Labre Larver og...

02.01.2019

MAOAM klassiskere – nu i pose. Find dem på hylden

Endelig kan du få de elskede MAOAM Kastanjer fra ”pick & mix”- slik i en pose. Den populære MAOAM karamel med de skønne cola- og frugtsmage lanceres i en iøjnefaldende pink pose. Klassikeren har tilmed fået følgeskab af en ny spændende sur variant; MAOAM Kastanjer Sour, som med tilpas syrlighed prikker lidt sjovt på tungen. 

23.11.2018

Åbning af Danmarks første Haribo butik

HARIBO, åbner i dag den første danske HARIBO butik på 106 m2 i Ringsted Outlet. I den nye butik kan danskerne købe alle de spændende og sjove slikvarianter, som HARIBO har i sortimentet. Danskerne vil blandt andet kunne finde deres HARIBO-favoritter som Matador Mix, Stjerne Mix og Click Mix i butikken og et bredt udvalg af mange forskellige typer af lakrids. I butikken vil man også kunne købe HARIBO slik i helt nye størrelser, som er lette at dele. Samtidig vil der blive solgt særligt merchandise til glæde for de mange fans af HARIBO’s kendte klassikere.

03.09.2018

Nyt mix med dustede Haribo favoritter

Vi byder velkommen til et mix af vores mest elskede dustede produkter. All time favoritten Ferskener er blandet med andre store klassikere såsom Syrlinger og Salminger, og for første gang har de populære Strawberry Softies fundet vej til en mix pose. 

04.01.2016

Zourr nyheder fra HARIBO

Glæd dig til de spændende nyheder fra HARIBO, i butikkerne fra januar 2016. Vi lancerer en ny serie sure produkter: 3 varianter Zourr nemlig Chatzourr, Flowerzourr og Dinozourr med hver sin surhedsgrad. Kig efter sour scoren på posen og find din favorit. Den mest sure har fire citroner, Dinozourr. Den mindst sure har to citroner, Chatzourr, som er en unik mix pose med syrlig vingummi og skum med frugt- og lakridssmag. Og midt imellem er Flowerzourr med to citroner. Den velkendte Stjerne Mix Zourr har 1 citron i sour score.

04.01.2016

Super Piratos fylder 40 år i 2016

Vi fejrer Super Piratos 40 års fødselsdag i 2016 med en nyhed, Mini Super Piratos, samme lækre lakridssmag og sprødhed som Super Piratos i mini udgave. I butikkerne fra januar som "limited edition".

21.04.2015

Sol. Sommer. Sunny.

Nyhed! Matador Mix Sunny med nye lækre slikstykker: Frugt Dukatos vingummi med bid i, Pesetos med sur vingummi og skum i kombination og fyldte lakridspinde med kokossmag. Posen indeholder også favoritterne Lakridsæg, Eldorado og Labre Larver. En mix pose med strejf af sol og sommer. Velkommen i Matador Mix familien og god sommer!

11.01.2015

Matador Mix Dark

Den klassiske Matador Mix har i den nye lækre Matador Mix Dark fået et twist af lakrids. Posen indeholder Black Eldorado - salt lakrids, Black Pesetos – vingummi med lakridssmag og skum med salmiak smag, Lakridsæg med sort dragé, Cola Pesetos – vingummi med colasmag og de velkendte Labre Larver - lakrids med lys og mørk karameldragé samt Dukatos – sød lakrids.

15.10.2013

HARIBO-medindehaver Dr. Hans Riegel dør i en alder af 90 år

Det er med dyb beklagelse og sorg at vi må meddele, at Dr. Hans Riegel tidligt om morgenen den 15.10.2013 gik bort i en alder af 90 år. Efter at have fået fjernet en godartet hjernesvulst, opholdt han sig på et rehabiliteringscenter, hvor han var i bedring. Som følge af et hjertestop døde han dog pludseligt og uventet.

19.08.2013

En stang god nyhed fra HARIBO

Husker du de gode gamle dage, hvor man kunne købe den søde Politistav og den salte Moppedreng fra HARIBO?

05.02.2013

Påskeskum

Nyd påskedagene med en lækker ny påskeskum fra HARIBO.

05.02.2013

Tre små nyheder

Vi lancerer søde Stafetter, livlige Krudtugle og den sure Stjerne Mix i i 72 gr.-poser.

04.02.2013

HARIBO LEGER MED LEGOLAND®

Fra uge 6 kan du på 7 udvalgte 140 gr. HARIBO-poser finde en børnebillet til LEGOLAND®, som du kan benytte i sæsonen 2013 ifølge med en fuldt betalende voksen. Se flere betingelser på bagsiden af poserne.

02.01.2013

HARIBO Stafetter

Oplev en lækker blød dragé med lakrids og dragé med smag af æble, hindbær, jordbær og solbær næste gang du blander Pick & Mix.

02.01.2013

Caramel Blocks og Fruity Blocks

En hel ny oplevelse fra HARIBO er vores to nye Blocks-varianter. Du kender sikkert allerede Black Blocks - og nu er familien udvidet med Caramel Blocks til dig, der også er vild med karamel og Fruity Blocks med 3 spændende frugtvarianter: solbær, hindbær og sweet-lime. Caramel Blocks og Fruity Blocks kan begge købes som løsvægt og i poser.

02.01.2013

MAOAM Giant Stripes nyheder

Vi byder på MAOAM, når det er allerbedst. Vi lancerer 3 nye MAOAM-stænger med frugtjuice og smag af frugt. Prøv MAOAM Giant Stripes Apple med smag af æble, MAOAM Giant Stripes Orange med smag af appelsin eller MAOAM Giant Stripes Raspberry med smag af hindbær.

02.01.2013

HARIBO Salmiak Tab’s

En sand salmiak oplevelse er kommet i pose. Snyd ikke dig selv for disse store lakridser med salmiak pulver der sætter prikken over i’et.

01.10.2012

Stevi-Lakrids – en nyskabende slikpose

Den første lakrids med steviolglycosid i Danmark er fra HARIBO. Det er en let saltet lakrids, der er sødet med sødemidlet steviolglycosid. Stevi-Lakrids er lakrids med 40 % færre kalorier end traditionel lakrids med sukker.

01.09.2012

Så er der julenyt fra HARIBO

Vi gør den søde juletid endnu sødere med en dejlig blød skum i julens farver og med smag af jordbær og vanilje. Så glæd dine store og små gæster med de søde julemotiver fra HARIBO, når du byder indenfor til en glædelig jul.

01.08.2012

HARIBO Seashells

Vi byder velkommen til en ny, kraftig saltlakrids overtrukket med sukker – til dig der elsker god saltlakrids.

01.08.2012

HARIBO Turtles

En stor oplevelse af en blød, let syrlig vingummi overtrukket med sukker, skum i bunden og et lækkert frisk fyld med smagen af alle de gode frugter.

01.08.2012

HARIBO DUET

Som noget helt nyt på det danske marked lancerer vi nu en unik mix af minikonfekt og dragé.

01.02.2012

HARIBO Roulette Sour

Oplev vores nye Roulette Sour som er dejlig syrlig, blød vingummi med sød frugtsmag.

01.02.2012

HARIBO Black Bananas

En dejlig stor pose til at dele eller nyde alene med store stykker slik af blød lakrids og sødt, blødt bananskum. Et nyt stykke slik til os, som er vilde med skum og gerne blander skum med andre søde slikstykker.

01.02.2012

MAOAM - karameller med frugtsmag fra HARIBO

MAOAM Kastanjer er sprøde med en syrlig kerne og er holdt i sarte pastelfarver som pynter i enhver slikskål.

02.01.2012

HARIBO Black Blocks

For at leve op til forbrugernes ønske om god lakrids har vi taget en af vores helt store favoritter i løsvægt og pakket den i pose. Hvis du – ligesom vi - elsker kvalitetslakrids, er vi sikre på, at du vil nyde den store, bløde lakrids med den lette smag af salt – en HARIBO-klassiker er født.

01.01.2012

Nyt til bland-selv-folket

Vi kommer hele tiden med nye produkter i løsvægt, så du kan vælge og vrage mellem alle dine HARIBO-favoritter og blande din egen pose, som kun du synes den er allerbedst.

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.