Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!
23.11.2018

Åbning af Danmarks første Haribo butik

HARIBO, åbner i dag den første danske HARIBO butik på 106 m2 i Ringsted Outlet. 
I den nye butik kan danskerne købe alle de spændende og sjove slikvarianter, som HARIBO har i sortimentet. Danskerne vil blandt andet kunne finde deres HARIBO-favoritter som Matador Mix, Stjerne Mix og Click Mix i butikken og et bredt udvalg af mange forskellige typer af lakrids. I butikken vil man også kunne købe HARIBO slik i helt nye størrelser, som er lette at dele. Samtidig vil der blive solgt særligt merchandise til glæde for de mange fans af HARIBO’s kendte klassikere.

”Vi har længe haft et ønske om at åbne en HARIBO-butik, hvor vi i flotte rammer kan vise danskerne alle de spændende og sjove slikvarianter, som HARIBO har i sortimentet. Med butikken udvikler og styrker vi vores brand i Danmark, hvor vi konstant afprøver nye muligheder og skaber spændende oplevelser for vores danske kunder,” siger Jannich Dibbern, Country Manager for HARIBO og fortsætter:

”Selvom konceptet er nyt i Danmark, så er HARIBO-butikkerne populære over hele Europa. Eksempelvis har vi 15 butikker i Frankrig med et spændende mix af slik og en god præsentation af vores sortiment. Vi er sikre på, at Ringsted Outlet er det helt rigtige sted at åbne vores første danske butik.”Nyheder

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.