Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

Kvalitet - den højeste prioritet

Qualität

HARIBO stiller meget høje krav til kvaliteten af råstoffer i sine produkter. Det undrer altså ikke, at HARIBO allerede for 9. gang i træk er valgt som "Tysklands mest pålidelige og tillidsvækkende slikmærke", og fortsat modtager talrige DLG-guldmedaljer for den enestående produktkvalitet. Desuden er alle HARIBO-fabrikker i Tyskland certificeret med "Higher Level" ifølge IFS (International Food Standard) en TÜV-vurdering af produktsikkerhed og -kvalitet.

"Kvalitet" sammensættes af en række enkeltbestanddele. For det første er førsteklasses råstoffer uundværlige for konstant at kunne levere en overbevisende kvalitet. For det andet er det bydende nødvendigt, at den samlede produktionsproces kontrolleres nøje - og det skal ske teknologisk, på det højeste niveau. Yderligere er det særligt vigtigt, at hver enkelt medarbejder støtter kvalitetsniveauet for vores produkter gennem sin egen personlige indsats. Vi rådgiver til enhver tid vores handelspartnere med henblik på de rigtige opbevaringsbetingelser for vores varer, så de heller ikke lider under kvalitetstab i reolerne.
Sammenfattende kan det fastholdes, at vi sætter alle sejl til, for at bevare vores filosofi "Kvalitet frem for alt".

Kvalitetspolitik

Kvalitetspolitikken dækker alle Haribos afdelinger, således at:

  • Produkterne opfylder kundernes krav og forventninger
  • Produkterne overholder lovgivningen i forhold til vægt, indhold, anprisning og sporbarhed fra jord til bord og omvendt
  • Råmateriale og primær emballage er godkendt til fødevareanvendelse
  • Gennem løbende kvalitetskontrol i produktionsprocessen sikres at diverse mål overholdes
  • Defekter fanges og frasorteres

Fødevaresikkerhed

Slik er en fødevare – det stiller store krav til hygiejne, korrekt opbevaring og behandling af råvarer – derfor skal fødevaresikkerheden være i top. Vi sikrer dette gennem risikoanalyser af kritiske styringspunkter i henhold til EU- og de danske fødevaremyndigheders krav. Endvidere er certifikatet fra IFS endnu et bevis på, at fødevaresikkerheden er optimal.

Sikkerheds – og miljøpolitik

Hos Haribo tror vi på, at en effektiv sikkerheds - og miljøpolitik er et værdifuldt værktøj til reduktion af mulige miljø-, sundheds- og sikkerhedsmæssige påvirkninger fra vores aktiviteter, såvel som et effektivt værktøj til at fremme vores sociale, etiske og miljømæssige ansvar som virksomhed.

Smileys

Læs kontrolrapporter for HARIBO Lakrids DK

se mere på findsmiley.dk

Certifikat

Food Safety System Certification 22000 certifikatet kan ses her

se pdf af certifikat (PDF / 501 KB)

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.