Diese Seiten sind für das Querformat optimiert. Bitte drehen!

2014 – HARIBO investerer i en succesfuld fremtid: Med ny afdeling og ny reklamepartner

HARIBO erhverver en grund i kommunen Grafschaft

Kursen er sat mod en lovende fremtid.

Den 18.9.2013 blev der blandt partnerne i HARIBO GmbH & Co. KG truffet en enstemmig beslutning om en yderligere afdeling i Grafschaft i Rheinland-Pfalz. Siden da har forberedelserne kørt på højtryk. I denne sammenhæng bør man fremhæve den til enhver tid behagelige og åbne dialog såvel som understøttelsen af dette projekt på alle niveauer inden for politik og administration i Rheinland-Pfalz.

På den 27 hektar store grund i Innovationspark Rheinland, som ud fra et trafikalt synspunkt har en ideel beliggenhed ved motorvejsafkørsel A61, skabes ud over et stort logistikcentrum med 100.000 pallepladser og produktionsveje af allerhøjeste teknologiske standard på 50.000m², ligeledes topmoderne administrationsbygninger med meget omfattende kontorlokaler.

HARIBO reagerer dermed på den begrænsede kapacitet på afdelingen i Bonn, som ikke kun berører produktionsområdet, men nu også administrationen. Påkrævede personaleudvidelser inden for administrations- og produktionsområdet for en fremtidig vækst er derfor uundgåelige. Dermed skaber HARIBO bevidst over 300 nye arbejdspladser i Tyskland og vil samtidigt gerne forbedre pladsforholdene betydeligt for samtlige medarbejdere. Produktionsfaciliteterne i Bonn og den tilhørende administration berøres ikke af dette.

Åbningen af den nye HARIBO-afdeling i Tyskland/Rheinland-Pfalz, som Dr. Hans Riegel og Paul Riegels efterfølgere allerede har lagt grundstenen til, planlægges opført i 2017.

HARIBO er en innovativ og fremtidsorienteret familievirksomhed med produkter, som nyder en stigende efterspørgsel på verdensplan. Helt i trit med det fremtrædende forbillede for de foregående generationer i virksomheden, tager også den nuværende ledelse ansvaret for interne og eksterne interessegrupper meget alvorligt.

Med dette skridt er der sat endnu en milepæl i virksomheden HARIBOs knap 100-årige historie.

FREMSTILLING

Fruchtgummi Herstellung

Sådan kommer Guldbamserne ned i posen!

mere om fremstillingen

Du anvender en forældet browser. Skift venligst til en aktuel browser, så denne hjemmeside kan vises korrekt.